A szép napsütéses időben a Fordot vezető férfit elvakította a napfény és nem vette észre, hogy szemből érkezik egy autó, amikor kanyarodni készült. A következő pillanatban kirobbantak a légzsákok.

Frontális karambol

Hétfőn egy Ford S-Maxot vezető férfi az Árpád híd felől közlekedett a 13. kerületi Népfürdő utcán, majd balra nagy ívben, a Viza utcába, szeretett volna kanyarodni. Valószínűleg elvakította a szemből sütő Nap, mert nem vette észre a neki jobbról, a Dráva utca irányából közeledő, céges Ford Focus kombit, így a két Ford félig frontálisan egymásba rohant.

Összetört a két ford eleje

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kórházba vitték

A kombit vezető, szintén férfi az erős becsapódás hatására a kinyíló légzsákkal került összetűzésbe, őt a biztonság kedvéért, további vizsgálatokra kórházba szállították a mentők, a vétkes sofőr nem sérült meg a balesetben.

Kirobbant a légzsák

Elterelték a buszokat

A keresztben álló fekete Ford miatt forgalmi akadály keletkezett, ezért a 15-ös és a 115-ös autóbusz terelve közlekedett, nem érintette a Dráva utca, a Viza utca és a Sporttelep megállót, a 79M trolibusz pedig nem érintette a Viza utca és a Párkány utca közötti megállókat.

Az összecsattant autók

Az oldallégzsákok is kinyíltak

Leszakadt a Ford eleje

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei