Összeütközött két személyautó Budapest 9. kerületében, a Kvassay hídon. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két embert kiemeltek az egyik járműből, valamint rögzítették és áramtalanították a gépkocsikat.

Mentők is érkeztek a helyszínre

A helyszínre mentők is érkeztek. A baleset következtében nagy mennyiségű törmelék került az úttestre, amely akadályozza a forgalmat az érintett útszakaszon, számolt be róla a katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Hárman megsérültek

A police.hu tájékoztatása szerint a balesetben három ember sérült meg. A rendőrség a honlapján azt közölte, hogy járművek forgalmi akadályt képeztek, ezért a mentés és a helyszínelés idejére a Kvassay hidat lezárták, a forgalmat peidg a Gubacsi híd felé terelték, a híd lezárását azóta feloldották.

Helyszíni felvétel:

Frontális ütközés

A baleset-info.hu helyszíni információi szerint a fehér színű Opel Astra halad a Kvassay hídon található terelésben, amikor is ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra. Ekkor a szemből érkező Audi észlelte a sávjába áttért Opelt, megpróbálta a sáv jobb széle felé húzni az autót, hogy elkerülje az ütközést, ám így is frontálisan karamboloztak.

FRISS!

Helyszíni fotó:

Sérültek

Az Opelben ülő két személyt a kiérkező mentők kórházba vitték, az Audi vezetője is megsérült, ám ő a helyszínen maradt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: baleset-info.hu