Tragikus közúti közlekedési baleset történt Csomádon, derül ki a rendőrség közleményéből.

Két autó ütközött

Az elsődleges adatok szerint előzés közben ütközött össze egy szabályosan közlekedő járművel egy 22 éves őrbottyáni autós 2022. március 20-án 15 óra 30 perc körül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem tudta befejezni a manővert

A 2102-es út, valamint az Ősz utca kereszteződésénél kezdte a manővert, amelyet nem tudott befejezni és frontálisan ütközött egy 58 éves mogyoródi asszony által vezetett személygépkocsinak.

Egy nő meghalt, többen megsérültek

A járműbe beszorult asszony életéért hiába küzdöttek tűzoltók és mentők, nem tudták megmenteni az életét. A baleset következtében utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos, míg a 22 éves sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Helyszíni felvétel:

Vizsgálják a körülményeket

A baleset körülményeit a Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják.

A 71-es főúton egy motoros halt

A Kékvillogó írta meg, hogy egy 54 éves motoros vesztette életét a 71-es számú főútvonal belterületén.

Elvesztette uralmát a jármű felett

Badacsonytomajon, a 71-es számú főút 77. kilométerszelvényében egy motoros elvesztette uralmát a járműve felett, és kőkorlátnak ütközött 2022. március 20-án 13 óra 30 perckor.

Kapcsolódó

Meghalt a motoros

A baleset során a motorkerékpárt vezető 54 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: K.A.