Fiatalos? Racionális? Gyerekbarát? Fényűzésre született? Introvertált? A kiválasztott csempe, fürdőszobabútor, kád, zuhanykabin és fények, mind-mind szavak nélkül is sok mindent elárulnak rólunk. Lássuk, mit kommunikálnak a különféle fürdőszobák!

Cikkünkben eláruljuk, hogy milyen összefüggések vannak a különféle falburkolatok, fürdőszobabútorok, fények és színek, valamint a különféle személyiségtípusok között. Természetesen az alábbi összefüggéseket nem feltétlenül kell szigorúan venni.

Fiatalos vagy racionális

A fiatalos, dinamikus egyéneknek fontos a praktikum a fürdőszobabútorok kiválasztása során, azonban minden esetben feldobják játékos kiegészítőkkel a fürdőszobát. Például egy szokatlan fogantyúval vagy fényfüzérrel. Mindemellett kedvelik a geometrikus formákat és az élénk színeket.

A racionális egyénekre jellemző, hogy a fürdőszobájukban is az észszerűségre törekednek. Fontosnak tartják a tér teljes kihasználását, a letisztult formák használatát, és leginkább a minimál stílust képviselő bútorokat részesítik előnyben. A racionális egyének leginkább fehér porcelánt, fát és természetes követ használnak a fürdőszobában. Továbbá előnyben részesítik a fehér és a világosabb árnyalatokat.

Fényűzésre született vagy életművész

A fényűzésre született egyének kedvelik a tágas fürdőszobákat, melynek középpontjában a fürdőkád áll. Az alapanyagokat tekintve leginkább az arany, a márvány, a bársony és a réz jelenik meg a fényűzésre született egyének fürdőszobájában. Mindemellett szívesen játszanak az éjfekete, a bézs és az arany színekkel.

A karizmatikus, életművész egyének a fürdőszobájukra úgy tekintenek, mint egy színházi öltözőre. Kreatív szín- és anyaghasználat jellemzi őket. Egyaránt megjelennek a meghökkentő színpárok, a rendhagyó csempék, a fényes szaniterek és az elegáns bútorok. Bármelyik stílus nyeri el a tetszésed, a szükséges bútorokat beszerezheted a Zuhanykabin.hu oldalán!

Gyerekbarát vagy introvertált

A gyerekbarát fürdőszobák esetében a legfontosabb a biztonság, például csúszásmentes fellépőkkel, szőnyegekkel és fogódzkodókkal. A fürdőszobabútorok praktikusak és tágasak, hogy rengeteg gyerekholmit elnyeljenek. Mindemellett játékos dekorációk és vidám színekben pompázó csempék jellemzik a gyerekbarát fürdőszobákat.

Az introvertált egyének az elvonulást és a magányt kedvelik, ezért esetükben a fürdőszoba a nyugalom helyszíne. Fontos számukra, hogy a fürdőszoba hivalkodásmentes legyen és egyszerű környezetet biztosítson. Kedvelik a természetes színeket, a növényeket, a természetes kiegészítőket és a letisztult fürdőszobabútorokat.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!