Súlyos balesetek történtek a 9. kerületben. Majdnem egy időben, alig 500 méter távolságra két baleset is történt. Az egyik esetben a frissen felújított 51-es vonalon közlekedő villamos gázolt, a másik balesetben pedig egy furgon és egy autó ütközött.

Nem adott elsőbbséget

A 9. kerületben a Vágóhíd – Vaskapu kereszteződésben egy Peugeot furgon nem adott elsőbbséget a Vágóhíd utcán a Mester utca felől érkező Volkswagen Passatnak, ezért a Volkswagen hosszú féknyomot húzva a furgon oldalába rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetörött a Passat eleje

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nem kellett feszítővágó

A helyszínre két mentőautó és a fővárosi tűzoltók érkeztek, de szerencsére senki sem szorult a roncsokba.

Kórházba vitték

A VW középkorú férfi vezetőjét és a furgon utasát a mentők megfigyelés céljából kórházba szállították. A furgon hölgy sofőrje nem sérült meg.

Szétfolyt az olaj

Villamos elé lépett

Pár száz méterrel arrébb egy másik baleset is történt. A Soroksári úton a Rákóczi híd lábánál a Közvágóhíd végállomás felé haladó villamos elé lépett egy fiatal lány a gyalogátkelő után.

Ez a villamos gázolt

Szirénázó mentők

A villamos elütötte, őt szirénázva vitték kórházba. A fővárosi tűzoltók ide is kivonultak, de szerencsére a gyalogos nem esett be a szerelvény alá.

Ma járt először

A 2-es, 24-es és 51-es villamosokat buszok pótolták 1 órán keresztül a Haller utca és a Közvágóhíd végállomás között. A Mester utcai vágányfelújítás miatt egyébként ma járt először az a villamos, amely gázolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BPK/Gombkötő Krisztián