A balesetet okozó sofőr nem sérült meg, a többi autóban utazók között viszont vannak súlyos sérültek.

Hétfő délelőtt történt

Hétfőn, a késő délelőtti órákban egy fiatal lány haladt egy Peugeot 307-essel Érd, Bajcsy-Zsilinszky úton a városközpont felé. A Brassói utcánál jobbról hirtelen egy Honda Civic hajtott ki, amelynek fiatal férfi sofőrje elfelejtett elsőbbséget adni a főúton közlekedő autónak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset helyszínén készült fotó

Fotó: Késő Balázs K+Crash Kft.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A roncsok mindkét sávot eltorlaszolták

Fotó: Késő Balázs K+Crash Kft.

Egy harmadik autós is belekeveredett

A Honda a Peugeot jobb oldalának ütközött, amitől a Peugeot áttért a menetirány szerinti bal oldalra és frontálisan az M7-es irányába haladó Ford Mondeóba rohant. A Fordban egy idős házaspár utazott, mindketten használták a biztonsági övüket, így a légzsákok azonnal kirobbantak, de a sofőr úrnak így is eltört az egyik csuklója, feleségének pedig hasi fájdalmai voltak, mindkettőjüket kórházba szállították.

Nagy erejű volt az ütközés

Fotó: Késő Balázs K+Crash Kft.

A Peugeot és a Ford frontálisan ütközött egymással

Fotó: Késő Balázs K+Crash Kft.

A Peugeot vezetőnőjét úgy kellett kiemelni

A Peugeot vezetőnője még rosszabbul járt, ugyanis ő nem volt bekötve, így nagy erővel a kormánynak csapódott, ami el is görbült a behatástól. Neki az orra tört be, illetve lábtörést is szenvedett, nem is tudta saját erejéből elhagyni a roncsot, kiemelték, majd őt is kórházba szállították a mentők. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, éppen csak az okozó sofőr úszta meg sértetlenül a hármas karambolt…

A Ford az árokparton kötött ki

Fotó: Késő Balázs K+Crash Kft.

A tűzoltóknak is akadt feladata

Fotó: Késő Balázs K+Crash Kft.

Teljes útzár volt érvényben

A helyszínre az érdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a három autót. A baleset miatt a Rendőrség teljes útzárat rendelt el, ezért a Volánbusz 735-ös jelzésű, Budapest–M7–(Érd, Riminyáki u.)–Érd vonalon közlekedő járata mintegy 2 órán keresztül kerülőúton, Érd, Cserhalmi u. megállóhely érintése nélkül közlekedett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók forrása: Késő Balázs K+Crash Kft.