A rendkívül erős forgalom miatt, telített sávokra készüljenek az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán. Az M0-áson és az M1-esen útépítések nehezítik a forgalmat, az M3-ason öt autó ütközött össze.

Az M0-s autóút M1-es felé vezető oldalán, Pécel közelében a 49-es km-nél útépítők dolgoznak a külső sáv zárása mellett. Az M1-es autópályán  a 31-es és a 19-es km között felújítják az útburkolatot. Bicske és Biatorbágy között a terelt szakaszon lassabb haladásra, esetlegesen kisebb torlódásra és néhány perces menetidő növekedésre kell számítani.

Az M3-as autópályán, a főváros irányába vezető oldalon, a bagi csomópont előtt a 42-es km-nél 5 személyautó ütközőt össze, a forgalom egy sávon haladhat, torlódnak a járművek.

Az M3-as autópályán, Miskolc felé a 26-os km-nél, Gödöllő térségében egy autó szalagkorlátnak ütközött. A sérült jármű az M31-re vezető lehajtó sávon vesztegel, nincs torlódás.

A 4-es főúton, Albertirsánál 2 személyautó ütközött össze az 52-es km-nél. A fél útpályát lezárták, kisebb torlódás alakult ki.

A terelés miatt a főváros irányába a 26-os km-nél lévő Herceghalom csomópontban nem lehet lehajtani az autópályáról. Legközelebb a következő csomóponton keresztül fordulhatnak meg, majd a Hegyeshalom felé vezető irányból térhetnek le az autópályáról.

Kiemelt kép: illusztráció, egy korábbi balesetről készült az M7-esen – Fotó: MTI