A korábban masszőrként dolgozó J. László egy olyan időszakra készült, amikor a nagyvárosok élhetetlenek lesznek és nem lesz víz, gáz, sem élelem. Mindenért a zsidókat hibáztatta, támogatta az orosz-ukrán háborút és a Fideszt is gyűlölte. Közösségi oldala alapján rendkívül szélsőséges személyiség, szinte szó szerint egy időzített bomba volt. Tüzetesen átvizsgáltuk a közösségi oldalát a férfinak, szőrnyű dolgokat találtunk.

Ki fog pusztulni az emberiség

A világvégére készült és rejtélyes utalásokat tett robbanásokra közösségi oldalán az esztergomi robbantó. „Szóval tesvíreííím a zúúúrban mindent összevetve a dolgok nagyon gyorsan elkezdtek abba a nem kívánt irányba rohanni, aminek a vége egy kihalási eseményben fog kicsúcsosodni ! Szóval szerezz be olyan szemcsit, amivel a napfogyatkozásokat szokás nézni, mert lehet hogy a műsor további részében még hasznos lehet, ha a szemeid nem folynak bele a a szendvicsedbe, miközben a gomba földön bámészkodsz! Az sem hátrány, ha most már a bakancslistádra koncentrálsz!” – írta J. László még januárban. Az atomfelhővel illusztrált bejegyzés a szerdán történtek fényében hátborzongató. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyúrt, gyalázkodott, gyűlölködött

A zavart, agresszív, veszélyes ember hírében álló férfi közösségi oldala alapján imádta a szélsőségeket, ami egyébként is jellemező az ilyen személyiségekre. Antiszemitizmus, háborúpártiság, szélsőséges politikai nézetek és mindezek erőszakos kommunikációja az interneten. Ez lehetett J. László, aki korábbi fotói alapján igen jó felépítésű férfi volt, több képen is saját, otthon kialakított konditermében feszít.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Zelenszkij és Biden is megkapta a magáét

J. László az ukrajnai háborút is figyelemmel követte. Egy márciusi bejegyzésében Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt gyalázta, de megkapta a magáét Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke is. Bár J. László magára masszőrként, okleveles gyógymasszőrként, gyógyterapeutaként és fitnessz edzőként hivatkozott, közösségi oldala alapján közgazdasági kérdésekben is otthon volt.

Önjelölt közgazdász

Szerette az összeesküvés-elméleteket. „Ötven újabb amerikai bank a csőd szélén. A bankválság egyértelműen valóságos, és most már csak az a kérdés, hogy mennyi időbe telik, amíg felgyorsul. A helyzet az, hogy mindezt meg lehetne oldani a kamatemelések visszaszorításával, amelyek egyébként sem tesznek semmit az infláció megállítására. Az infláció valójában nem is komoly probléma, különösen a globális bankrendszer összeomlásához képest” – olvasható egyik bejegyzésében.

Orábn Viktor alteregói, zsidók, gyilkosok

Az esztergomi robbantó több fakenews, vagyis álhíreket közlő oldalt olvasott. A Fideszt is rendszeresen ostorozó László azt is készségesen elhitte, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek több hasonmása van. Megkapták a magukét a zsidók is. „Fidesz fanok figyelmébe! Csak, hogy képben legyél, hogy ciozsidó tömeggyilkosokért lekesedsz és mész neki bárkinek aki megpróbálja felnyitni a szemedet ! A zsidesz annak a tömeggyilkos zsidó bandának a helyi leányvállalata, aki palesztinában ezer számra kínozzák és ölik a helyi lakosságot, a Palesztinokat!” – íra a robbantó.

Vendégházban dolgozott

Hogy J. László az utóbbi időben pontosan miből élt, az még rejtély. Annyi bizonyos, hogy az internet tanúsága szerint korábban az ország másik felében, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében dolgozott egy vendégházban. Lelkesen hirdette magát, mint masszőr, miközben magát a vendégházat is el akarta adni. Ezek szerint a saját tulajdona lett volna az ingatlan? Az általa írt hirdetés alapján úgy tűnik.

Eljön az idő, amikor nem lesz se víz, se villany

A férfi a világégésre készülhetett. Azt írta, a nagyvárosokban hamarosan élhetetlen lesz a környezet, a lakosságnak folyamatosan utcai harcokkal kell szembenéznie, nem lesz víz, gáz, fűtés, villany. Úgy gondolta, ezért is jó választás ez a családi ház, amelyhez közel van a Túr folyó, így az élelem is biztosított.

Megöli a rendőröket

Hogy J. László pontosan mikor és miért költözött el Komárom-Esztergom vármegyébe, azt egyelőre nem tudni. Egyes információk szerint augusztusban becsületsértés miatt adott ki vele szemben elfogatóparancsot a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei rendőrség, de előélete egyébként sem volt ismeretlen a hatóságok számára. A szerdai tragédiát megelőzően ugyan nem fenyegetőzött robbantással, de kilátásba helyezte azt, hogy megöli a Terrorelhárítási Központ (TEK) helyszínen tartózkodó rendőreit. „Gyertek be értem, nem adom meg magam” – kiabálta a robbantó.

Egy évre elegendő élelmiszert gyűjtött össze

Az esztergomi Tallér utcában, a robbantás helyszínén élők beszámolója is azt támasztja alá, hogy J. László a világvégére készült. Állítólag egy évre elegendő élelmiszert halmozott fel és mindenkit az összeesküvés-elméleteivel traktált. A földutakkal behálózott környéken hétvégi házak vannak. A saját maga által előidézett robbanásban meghalt László, faháza pedig összedőlt, de állítólag nem is ott, hanem egy szuterén helyiségben lakott.

Szabályos pusztítást végzett

Az ügyészség szerint a TEK munkatársai minden szakmai protokollszabályt betartottak a szerdai esztergomi akciónál, amelyben J. László mellett egy rendőr is életét vesztette. A detonáció következtében – amelynek során az elhunyt kommandóson kívül még nyolc rendőr és három tűzoltó sérült meg – a házba behatolni készülő rendőrök 8-10 métert repültek. Többen beestek egy, a ház mellett elterülő mesterséges tóba, illetve az épület romjai maguk alá temették őket. Az akciót a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kérésére hajtották végre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az esztergomi robbantó, J. László – Forrás: Facebook