A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

600.000 Ft havonta! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek. Magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

A Monori Rendőrkapitányság munkatársai még február 22-én összehangolt, alapvetően preventív célú ellenőrzést tartottak a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén, a külterületekre fókuszálva.

Az ellenőrzés az erdészek, mezőőrök és a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Parancsnokság munkatársainak bevonásával került végrehajtásra, amelynek célja a külterületeken elkövetett falopások és egyéb vagyon elleni bűncselekmények megelőzése, megszakítása, valamint az elkövetett jogsértések felderítése, a tettesek azonosítása és elfogása volt.

Kapcsolódó cikkek:

A fokozott rendőri jelenlét elérte célját, az akció idején jogsértő cselekmények miatt rendőri intézkedésre nem volt szükség – írja a Police.hu.

A bűncselekmények megelőzése érdekében a monori rendőrök a jövőben is szerveznek hasonló akciókat, amellyel a külterületen élő állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetét is növelni kívánják.

Kiemelt kép: A rendőrség helyszínen készült felvétele