Több taxitársaság, taxisofőr és önkéntes sofőr felajánlotta, hogy ingyen elszállítják Mindenszentekkor a temetőbe azokat, akik különböző okokból másképp nem tudnának eljutni szeretteik sírjához. Az agglomeráció taxisai is csatlakoztak a kezdeményezéshez.

A legtöbben a Facebookon hirdették meg a lehetőséget – írja a szmo.hu Itt a lista azokról az önkéntes taxisokról, akik az agglomerációban ingyen fuvart vállalnak.

TÖKÖLÖN Bognár Ferenc és Bognár Bence ajánlotta fel segítségét a rászoruló idős, vagy nehezen mozgó lakosok számára. November elsején és 2-án délelőtt 11 órától délután 4 óráig két taxival ingyen szállítják el a temetőbe azokat, akik igénylik. Bognár Ferencet a Facebookon üzenetben, kommentben vagy telefonon (0630/815-1661) lehet keresni ez ügyben.

RÁCKEVÉN a Ráckeve Taxi és Sofőrszolgálat hirdette meg a díjmentes fuvarozás lehetőségét november elsején reggel 8 és délután 5 óra között az idős és mozgásban korlátozott lakosok számára, akiket haza is szállítanak a temetőbe látogatás után. A cég képviselőit a 0620/594-5257-es számon lehet hívni.

POMÁZON Farkas Gábor nyújt segítséget a helyi idős, nehezen mozgó embereknek azzal, hogy ingyen elfuvarozza őket a temetőbe. Igény esetén a 0670/636-6144-es telefonszámon lehet őt keresni.

VERESEGYHÁZON a Maci Taxival lehet ingyen utazni az utasoknak a helyi temetőbe november elsején délelőtt 10 órától délután 4 óráig. Ha élnél a lehetőséggel, vagy másnak foglalnál fuvart, a 0630/424-2737-es telefonszámon lehet időpontot egyeztetni.

Kiemelt kép: illusztráció