Baleset történt Budapest 17. kerületében, a Pesti úton. A karambol során egy Daewoo és egy Suzuki ütközött.

Két autó ütközött

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint a Daewoo Kalos-os idős bácsi a 11 éves unokájával kikanyarodott, bár ott az elsőbbségadás kötelező tábla, azonban azt nem vette észre, de legalább elismerte, hogy ő hibázott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kereszteződés közepére sodródott

A Suzuki a Pesti úton érkezett és a Kalos bal oldalának csapódott, amitől keresztbe fordult, a Daewoo pedig a kereszteződés közepére sodródott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fotó a helyszínről:

A Suzukit egy fiatal nő vezette

A Suzukit egy fiatal nő vezette, nem használta a biztonsági övét, kifejelte a szélvédőt. A szemtanúk és az arra közlekedő autósok álltak meg, ők próbáltak először segíteni neki, mert erősen vérzett a feje. Férfi utasa be volt csatolva, ő nem sérült meg.

Helyszíni felvétel:

Be voltak kötve

A Daewoot vezető idős úr és az unoka is használta a biztonsági övét, de az a bácsi mellkasát nagyon megrántotta, ezért őt is kórházba szállították a mentők további vizsgálatokra. Mindenki ki tudott szállni saját erőből, a tűzoltók csak áramtalanították a két autót, meg félretolták őket.

Fotó a helyszínről:

Magát okolta az unoka

Az unoka magát okolta, mert játékot akart venni, ezért indultak el egyáltalán. A nagypapa a jobb oldalon tudott csak kiszállni, a bal ajtó beszorult. Ők is sokkos állapotban voltak, az unoka remegett konkrétan. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.