Jó hírek érkeztek Molnár Gusztávról. Napról napra jobban van, és ha a körülmények is engedik, szeretne a szakmájába visszailleszkedni. Barátja elárulta, a művész jó kezekben van.

Ötödik hónapja gyógyul

Molnár Gusztáv ötödik hónapját tölti teljesen elzárva a külvilágtól a rehabilitációján, ahova súlyos alkoholproblémái miatt került. A színész látogatókat sem fogadhat, telefonját nem használhatja, mindez pedig a gyógyulását segíti elő, hogy száz százalékban önmagára tudjon koncentrálni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kisimultabb, mint korábban

Az említett intézmény (amelynek jelmondata: én függő vagyok, mi felépülünk) egyik facebookos bejegyzéséből kiderült, Guszti januárban egy focimeccsen vett részt, a fotón pedig úgy tűnik, kisimultabb, mint korábban, amikor még a függősége uralkodott el rajta.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem fogadhat látogatókat

Bár hiányolja a barátait és családtagjait, de látogatókat nem fogadhat. Az egyik hozzá közelálló baráttól megnyugtató hírek érkeztek.

Esélyt kapott az élettől

„Guszti belátta, hogy igazából nagyon szerencsés, hogy kapott még egy esélyt az élettől, és a barátai sem fordultak el tőle. A válása persze nagyon megviselte, és szakmailag sem az utóbbi volt a legsikeresebb időszaka, de a lényeg, hogy most jó kezekben van, vigyáznak rá – nyilatkozta a Ripostnak L. Péterfi Csaba, aki a több mint két éve elhunyt Pécsi Ildikó fogadott fia volt.

A semmiből kezdheti újra

„Én jól ismerem őt, szerintem van benne annyi erő és elszántság, hogy főnix-madárként támadjon fel és kezdje újra az életét a semmiből” – tette hozzá.

Rajta és a szakmán is múlik

A színész-rendező szerint, Gusztinak arra is megvan minden esélye, hogy visszatérjen a munkájához. Rajta és a szakmán is múlik, hogy sikerül-e újra visszailleszkednie a művészvilágba.

Novemberben hazatérhet

„Amennyire én tudom, most jól van, egyre erősebb, ami természetesen a sok sportnak is köszönhető. „Ha minden így megy tovább, idén novemberben véget ér a kezelése és elhagyhatja a rehabilitációs intézményt” – mondta a férfi.

Online válnak el

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Molnár Gusztávtól elválik a felesége. A házasok Skype-on keresztül, online válnak majd el, még a nyár előtt. Fazekas Vivien sokáig küzdött házasságukért, ám a kisgyerekes anyukának rá kellett jönnie, három éve kötött frigyük menthetetlen. Bár tavaly adtak maguknak egy utolsó esélyt, mára már biztossá vált: válás tesz pontot a kapcsolatuk végére

Ma már ez sem akadály

Ma pedig már az sem jelent feltétlenül akadályt, hogy az egyik fél például elvonón van (mint esetünkben, hiszen a mai modern technika segítségével így is „ott lehet” a tárgyaláson. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Fotó: RTL.