Molnár Gusztáv, a Drága örökösök egykori sztárja immár négy hónapja gyógyul alkoholbetegségéből a komlói elvonón, ám ez nem akadályozza feleségét, Vivient, hogy elváljon tőle.

Online válnak el

A házasok Skype-on keresztül, online válnak majd el, még a nyár előtt. Fazekas Vivien sokáig küzdött házasságukért, ám a kisgyerekes anyukának rá kellett jönnie, három éve kötött frigyük menthetetlen. Bár tavaly adtak maguknak egy utolsó esélyt, mára már biztossá vált: válás tesz pontot a kapcsolatuk végére. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ma már ez sem akadály

Ma pedig már az sem jelent feltétlenül akadályt, hogy az egyik fél például elvonón van (mint esetünkben, hiszen a mai modern technika segítségével így is „ott lehet” a tárgyaláson – tudta meg a Blikk.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Reméli, hogy véget ér

„Ha minden jól megy, még a nyár előtt megtörténik a válóperes tárgyalás online, azaz Skype-on és elválaszthatnak minket. Persze az intézmény bármikor dönthet úgy, hogy Guszti nincs olyan állapotban, hogy a tárgyalást lefolytassuk, noha remélem, ez nem így lesz” – mondta a lapnak Vivien, aki reméli, hamarosan hivatalosan is véget ér a színésszel való házassága.

Vegyes érzések  

„Vegyes érzések dúlnak bennem, és igen, ebben sok szomorúság is van. Mert nem úgy fut neki az ember egy házasságnak, hogy válás lesz a vége” – tette hozzá

A végsőkig kitartott

„Az is igaz, hogy a végsőkig kitartottam és olyan lelki sebek keletkeztek rajtam és a kisfiamon, amit egy életen át hordozunk. Mint mindenből, ebből is sokat tanultam, feltétel nélküli elfogadást, türelmet, támogatást.”

„Mi vezethette őt idáig”

„Azt persze nem gondoltam, hogy mindezt ilyen áron tanulom majd meg, de ma már, ha szembejön velem egy láthatóan alkoholista ember, az az első, ami eszembe jut, hogy vajon mi vezethette őt idáig. És aztán eszembe jut a családja is, hogy milyen végtelen szomorúság lehet így látni a szerettüket” – fűzte tovább gondolatait Vivien.

Az utolsó esély

A válófélben lévő feleségben akkor tudatosult, hogy nincs tovább, amikor tavaly májusban még adtak maguknak egy utolsó esélyt és elmentek három napra egy wellness-szállodába. Rengeteget beszéltek arról, hogyan kezdhetnék tiszta lappal, majd a hazatérés után nem telt el 24 óra és minden kezdődött elölről. 

Guszti nem őt választotta

„Akkor már tudtam, Guszti választott és nem engem, valamint a kapcsolatunkat” – nyilatkozta szomorúan Vivien, aki ma már újra boldog új párjával, Gergővel.

Jól van a kisfia

„Erőt ad az, hogy mellettem áll és jól van a kisfiam is. Ráadásul a munkámban is minden rendben van. Azt gondolom, ha egyszer Guszti le is akarna ülni velem, hogy átbeszéljük a múltat, nem lenne miről beszélgetnünk, ő a nagy részére nem emlékszik annak, ami történt. A fájdalomra sem, amit okozott nekem és a kisfiamnak. Én pedig már nem szívesen tépném fel a régi sebeket” – zárta gondolatait az anyuka. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv. Fotó: archív.