A legtöbb családban örök dilemma, s sok esetben konfliktusforrás, hogyan legyenek az ünnepek. Nincs ez másképp Gáspár Bea esetében sem, aki már most tudja, hogy lesznek nézeteltérései a férjével.

Ezért várhatóak súrlódások

„Lesz egy vitaköröm a lányaimmal, mert Győzővel még a mai napig azt szeretnénk, hogy Szentestén együtt legyen a család” – mondta el Gáspár Bea. Noha lányai már komoly kapcsolatban élnek, ennek ellenére azt szeretnék, ha a legfontosabb ünnepen velük lennének. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindenki mást akar

„Persze érthető módon ugyanezt érzik a „vőjelöltek”, Attika és Krisztián szülei is. Azt, hogy miképp fogjuk ezt felosztani egymás között, egyelőre még nem tudom. Nehéz megoldani, hogy három órakor Nyíregyen, ötkor Nógrádmegyerben, hétkor pedig már Szécsényben legyünk.”

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem enged a közös karácsonyból

Sajnos földrajzilag nem vagyunk közel egymáshoz, ezért előre láthatóan napokra kell majd lebontanunk. Ennek a kilogisztikázása fogja okozni a legnagyobb kihívást – mesélte Bea. Ugyan képes kompromisszumokra, de a közös karácsonyból nem enged.

Ha hiányzik egy dísz, az Győző bűne!

Nem titok, a lakás díszítése a férjem feladata. Ha valamilyen dísz túlzás, vagy éppen hiányzik, az Győző bűne, mert ezzel nem vagyok hajlandó foglalkozni. Volt rá kétszer is példa, én feldíszítettem a fát, teljesen visszabontotta, és újra kezdte. Fölösleges nekem bármit is tennem – mesélte nevetve Gáspárné.

Elosztják a feladatokat

„Így megkímélem magam az ilyen helyzettől, inkább beviszem neki a dobozokat, Győző pedig kiélheti a kreativitását. Míg ő ezzel foglalkozik, én általában 20-án elindulok egy nagy bevásárló körútra, és elkezdtem a sütést, készülődést. A konyhában nagyon sok feladat vár rám”.

Fondorlatos terveket szövöget

„Már most vannak trükkjeim, praktikáim, esetleg mivel tudom őket most magamhoz édesgetni, hogy mindenkinek elkészítem a kedvencét” – mondta viccelődve Bea a Bors érdeklődésére, azonban konkrétumokat nem árult el, mire is gondolt, ezt alighanem meglepetésnek szánja.

Ördög Nóra, a szöges ellentét

Ameddig Gáspár Bea egy igazi konyhatündér, van olyan műsorvezető, aki egyáltalán nem a konyhában képzeli el az ünnepeket. Mint korábban megírtuk, Ördög Nóra korábban korábban „karácsonymániás” volt. 

Nem akar teljesen kifáradni

Annak idején gyakorlatilag szüntelenül a konyhában sürgött-forgott annak érdekében, hogy kifogástalan ételek kerüljenek az ünnepekkor az asztalra. Ennek azonban véget vetett, és most már ebben az időszakban a feltöltődésre koncentrál.

Otthon töltik a szentestét

Elárulta, hogy a szentestét otthon, Diósdon töltik. A délelőtti órákat a szomszédokkal töltik, karácsonyi brunchokat készítenek. “A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát” – mondta a Kiskegyednek adott interjúban. Ezúttal is ezt tervezik, a másik opció pedig az, hogy elmennek étterembe.

Ezt csinálják a két ünnep között

Karácsony és újév napja között meglátogatják a többi családtagot. Karácsony másnapját édesanyjáéknál töltik Mórahalmon, ahol találkozni tud az öccsével is. December 27-én pedig az unokatestvéreivel van, míg a két ünnep között a Balatonon pihennek.

(Kiemelt képünk forrása a Facebook.)