Szeretné kipihenni magát az ünnepekkor a televíziós műsorvezető, elmondta, mit tesz ennek érdekében.

Egész évben pörög

Ördög Nórát gyakran láthatják a televíziónézők a képernyőn. A Junior Prima díjas televíziós műsorvezető év közben egy pillanatra sem áll le, folyamatosan tele van a naptára munkákkal. Karácsonykor azonban neki is pihenésre van szüksége. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Régebben “karácsonymániás” volt

A műsorvezető a Blikk számára elárulta, hogy korábban “karácsonymániás” volt. Annak idején gyakorlatilag szüntelenül a konyhában sürgött-forgott annak érdekében, hogy kifogástalan ételek kerüljenek az ünnepekkor az asztalra. Ennek azonban véget vetett, és most már ebben az időszakban a feltöltődésre koncentrál.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezek is érdekelhetnek!

Nem akar teljesen kifáradni

Ördög Nóra elmondta, nem szándékozik teljesen elkészülni az erejével, mire elérkezik a karácsony. Éppen ezért mindent meg is tesz annak érdekében, hogy fel tudjon töltődni. A barátnőivel már december 20-a környékén visszább vesznek a tempóból, és elmennek wellnessezni az összes gyerekkel.

Csak szenteste előtt térnek vissza

Egy nappal december 24-e előtt térnek vissza a téli kikapcsolódásból. Ekkor sokan még az utolsó pillanatban próbálják beszerezni az ajándékokat és a konyhában tüsténtkednek. Ők viszont nem viszik túlzásba az ünneplést és az arra való felkészülést sem.

Otthon töltik a szentestét

Elárulta, hogy a szentestét otthon, Diósdon töltik. A délelőtti órákat a szomszédokkal töltik, karácsonyi brunchokat készítenek. “A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát” – mondta a Kiskegyednek adott interjúban. Ezúttal is ezt tervezik, a másik opció pedig az, hogy elmennek étterembe.

Ezt csinálják a két ünnep között

Karácsony és újév napja között meglátogatják a többi családtagot. Karácsony másnapját édesanyjáéknál töltik Mórahalmon, ahol találkozni tud az öccsével is. December 27-én pedig az unokatestvéreivel van, míg a két ünnep között a Balatonon pihennek.

Így telnek az év utolsó napjai Ördög Nóráéknál

Általában egy nappal korábban szilvesztereznek, így az év utolsó napját a Balatonon tudják tölteni. A december 30-ai parti viszont nagyszabású, több tucat vendéggel ünnepelnek a fotóstúdióban. Szilveszterkor tavaly például korcsolyáztak, mondta a Kiskegyed számára.

Ezt tervezi jövőre

Ördög Nóra felfedte, mik a jövő évre vonatkozó tervei. Nem fognak új boltot nyitni, a meglévőket szeretnék működtetni. Azt reméli, hogy nyugodtabb lesz így az életük.

Most épp Spanyolországban van

Ördög Nóra éppen tegnap posztolt a napfényes Spanyolországból. Férjével, Nánási Pállal Valenciában tartózkodnak. Utazásukról megosztott két fényképet is a népszerű műsorvezető. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Ördög Nóra – Forrás: Partizán (YouTube)