A válságban civilek, önkéntesek is tudnak segíteni, és részesei lehetnek a szociális hálónak, amely megtartja azokat, akik anyagilag kínos helyzetbe kerülnek, és máskülönben lecsúsznának.

Mivel a járvány, majd a háború gazdasági vonzata miatt egyre többen küzdenek gondokkal, nem biztos, hogy az önkormányzatok, segélyszervezetek, alapítványok bírják a tempót, így a civilek, egyházak támogatása életbevágó is lehet!

Ennek példája a szcientológia önkéntes lelkészek ismételt adományozása egy dél-magyarországi családsegítő központnak, akik közel 100 mélyszegénységben élő családot gondoznak, és nem győzik a hozzájuk beérkező igényeket kielégíteni.

Azért keresték meg újra a szcientológusokat, mert egy éve már igen jól jött tőlük a tartósélelmiszer-adomány. Idén az élelmiszerek mellett higiéniai és kozmetikai szereket is kaptak tőlük, így az összesen kb. 1 tonna adományukból azonnal meg lehetett kezdeni az osztást, először a nagycsaládosoknak.

Bárki kerülhet bajba, de ha odafigyelünk egymásra, továbbá támogatjuk azon szervezeteket, akik rászorulókon hivatottak segíteni, akkor könnyebben átvészelik a válságot azok is, akik valamilyen oknál fogva bajba kerültek.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.