Ahogyan azt korábban itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon megírtuk, egy férfi Monoron kést szorított egy taxishoz és kirabolta. Az ügyet most lezárta a rendőrség, a férfi letartóztatását pedig elrendelte a bíróság.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

A rendőrség adatai szerint január 23-án 20 óra 30 perc körül Budapesten beült egy taxiba, majd Monorra vitette magát.

Amikor Monorra értek, K. Róbert a taxi sofőrjét egy késsel megfenyegette és készpénzt követelt tőle. A sértett a fenyegetés hatására a nála lévő pénzt átadta a férfinak, aki ezt követően a helyszínről elmenekült.

Az esetről a sofőr bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. január 24-én 3 óra 15 perckor otthonában elfogtak és a Monori Rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók a 38 éves férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt – írja a Police.hu

Kiemelt kép: Police.hu