A frászt hozza a kirándulókra egy kecske a Pest megyei Telki határában, a Szarvas-sziklánál. Az erdőből fel-felbukkanó állattal kapcsolatos élményről többen is beszámoltak.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

A családjával kirándult a telki Szarvas-sziklánál a Bors egyik olvasója, amikor mozgást érzékelt az erdő felől. Azt hitte először, hogy turisták, de kiderült: egy kecske az.

Az állatot már többen lefotózták: ha a Google-térképen rákeresünk a Szarvas-szikla kilátóteraszra, láthatjuk magunk is. Megkerestük a Pilisi Parkerdő Zrt.-t, ahol elmondták: tudnak róla, hogy egy el­tévedt kecske bóklászik az er­dőben – írja a Borsonline.hu.


Próbáltunk a nyomára akadni, de az erdőben ez nem egyszerű feladat – nyilatkozta Mészáros Péter, a társaság szóvivője. – Ha sikerül befogni, gondoskodunk arról, hogy megfelelő helyre kerüljön. Első körben a Budakeszi Vadasparkunkat próbáljuk megcélozni, ott helyeznénk el a kecskét. Azt nem tudjuk sajnos, hogy honnan jöhetett, de valószínűleg a környékbeli települések egyikéről szökhetett meg.

Mészáros Péter hozzátette: azért fontos, hogy minél előbb befogják a háziállatot, mert erdőterületen neki nem sok keresnivalója van, ráadásul az arra járókat is ijesztgeti.

Kiemelt kép: Google