A váci balesetben egy 18 és egy 16 éves személy vesztette életét, mindketten kirepültek az autóból. Kiderült, hogy nem használták a biztonsági övüket, ez is közrejátszhatott a tragédiában. A másik eset akkor történt, amikor egy gyalogos át akart kelni az M1-es autópályán.

Ezt lehet tudni a váci balesetről

Augusztus 24-én éjfél előtt nem sokkal Vácon halálos kimenetelű baleset történt. Egy személygépkocsi sofőrje előzésbe kezdett a Dr. Csányi László körúton. A manőver után azonban letért az útról a kocsi, majd egy fának csapódott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az autó mindkét utasa meghalt

Egy váci 18 éves fiatalember és egy 16 éves lány utazott a gépkocsiban. Egyikük sem használta a biztonsági övét, a becsapódáskor kirepültek az autóból. Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy fotó a baleset helyszínéről

Helyszínelõ sátor alatt egy fának ütközött személygépkocsi Vácon – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Vizsgálják a baleset körülményeit

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a történteket. Olyan hírek is napvilágot láttak, amely szerint két autó versenyzett egymással. Feltehetően meglehetősen gyorsan haladt az az autó, amelyiknek meghalt a két utasa.

Gyalogost gázoltak az M1-es autópályán

Augusztus 25-én kora reggel elgázoltak egy gyalogost az M1-es autópálya 96-os kilométerszelvényénél. A gyalogos át akart kelni a Budapest felé vezető oldalról a túloldalra. A Budapest felé vezető szakaszon elgázolták.

Több jármű is áthajthatott rajta

A szerencsétlenül járt személyen a másik oldalon több jármű is áthajtott. Amíg a rendőrök helyszíneltek, a forgalom irányonként csak egy-egy sávon haladt. Azóta már mindkét sávon megindult a forgalom.

Bábolna térségében történt a halálos baleset

Kiderült, miért akart átmenni az úton a gyalogos

A főváros felé vezető oldalon egy gépjármű közlekedett a hozzákapcsolt trélerrel. A tréler azonban bebicskázott, és az azon szállított gépkocsi a pályatestre esett. Egy tehergépkocsi haladt e mögött a jármű mögött.

A tehergépkocsi vezetője megállt

Amint észlelte a tehergépkocsi vezetője a problémát, megállt a leállósávban. Segíteni akart, ezért szaladt át a pályatesten. Ekkor azonban egy busz elgázolta, majd a Győr felé vezető oldalon is eltalálta egy személyautó.

Az M43-as autópályán is volt egy halálos baleset

Az autópálya 50-es kilométerkövénél, Kövegy közelében történt a tragédia. 5 óra előtt egy kamion a leállósávban ütött el egy gyalogost, aki nem élte túl a balesetet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a váci baleset helyszínén készült fotó – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán