Két súlyos baleset történt vasárnap este Budapesten. Az egyik Óbudán, a másik Újpesten történt. Mindkét esetben a sérültek mentéséhez feszítővágóra volt szükség.

Keresztbe fordult

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint egy Ford Mondeo haladt Óbudán az Árpád híd felől a Margit híd felé, amikor a Nagyszombat utca magasságában, a balkanyarban megcsúszott, keresztbe fordult, a Margit híd felől érkező fehér Mercedes C 220 pedig szabályosan felnyársalta az elé csúszó kombit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnya karambol a rakparton

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Életveszélyes sérülés

A Ford jobb első ülésén utazó férfit a fővárosi hivatásos tűzoltók vágták ki, nagyon súlyosan, életveszélyesen megsérült, a mentőautóban hosszú ideig stabilizálták.

Feszítővágó kellett

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Három sérült

Nem csak a sofőrt, a hátsó utast is a tűzoltók szabadították ki, mindhárom sérültet kórházba szállították. A Mercedes szintén férfi vezetője nem sérült meg. A Slachta Margit rakpart vasárnap este le van zárva az Árpád híd és a Margit híd közötti útszakaszon.

Baleset Újpesten is

Közben karambol történt a 4. kerületben a Váci úton is. Ott a Szekfű Gyula utcánál a két jármű, egy taxi és egy Fiat ütközött. Egy ember beszorult a fehér autóba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Taxi és Fiat karambolozott

MTI/Mihádák Zoltán

Kiemelt kép: Baleset Újpesten – Fotó: MTI/Mihádák Zoltán