Gáspár Laci Hajdú Péter műsorának volt a vendége nemrégiben, ahol híres rokonai Gáspár Győzőék is szóba jöttek. A család most reagált Laci vádjaira, idősebb Gáspár Győző, Gáspár Zsolti és Bea asszony is elmondták a véleményüket.

Ezt mondta

A X-Faktor mentora Hajdú Péter műsorában a következőket mondta: „Rokonok vagyunk, másod-unokatestvérek. Apu mindig mesélt róluk. Őket úgy hívták ott a környéken, hogy Ewingok, Nógrád megyeiek. Tőlünk 50 percre van autóval. Mi meg a szegények voltunk. Nem foglalkoztak úgy velünk” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Állítólag nem segítettek nekik

„Apu, amikor beteg volt, kórházban feküdt, mindig írt nekik, hogy látogassák meg, segítsenek egy kis pénzzel. Mindig ígérgették, de sose jöttek szinte. Ez bennem volt, és megmondtam neki: lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot, a tehetséget. Azért van ez, hogy sose voltunk jóban…”

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

Kiverte a biztosítékot

A műsorban elhangzottak a Gáspár családnál alaposan kiverték a biztosítékot, egy emberként kérték ki maguknak Laci szavait, az idősebb Gáspár Győző a Borsnak azt mondta: “Lacika nem a becsületéről volt híres.”

Idősebb Gáspár Győző is megszólalt

“A feleségem emlékét, engem és a fiaimat nem lehet nevetség tárgyává tenni, de főleg Gáspár Lacika nem teheti ezt meg és ő ezt pontosan tudja” – mondta a portálnak idősebb Gáspár Győző, aki arról is beszélt, hogy Laci édesapját nagyon szerette és tartotta is vele a kapcsolatot, ám azt elismerte, hogy Lacival ugyanezt nem tette meg, mert neki nagyon rossz híre volt Balassagyarmaton. Továbbá arról is beszélt, hogy az X-Faktor jelenlegi mentora elfelejtette, hogy annak idején kinek köszönhette, hogy eljuthatott Budapestre a Megasztárba.

Dühítő

“Dühítő volt azt hallani a tévében, hogy mi nem segítettük őket! Gáspár Laci egyszerűen hazudik, hiszen a feleségem volt az, aki ruhákat vett neki, hogy fel tudjon menni Pestre. Aztán a cégem kisbuszát is odaadtuk sofőrrel együtt, hogy a családja eljusson a műsorra, majd haza is kerüljenek Balassagyarmatra” – árulta el a lapnak id. Gáspár Győző, aki arról is beszélt, hogy Laci a felesége temetésére sem jött el, sőt az is kibukott belőle, hogy állítólag Laci a saját édesapja sírját sem látogatja, oda is id. Győző jár és teszi rendbe azt, illetve visz virágot.

Gáspár Zsolti is elmondta a véleményét

A mondottakhoz Gáspár Zsolti is csatlakozott, aki közölte, Laci söprögessen a saját portáján. “Maradjunk annyiban, hogy az egész család felháborodva nézte Lacika rólunk alkotott véleményét az Összezárva című műsorban. Csak annyit fűznék hozzá: ahogy látom, elfelejtette, hogy az édesanyám mennyit tett érte annak idején. De nem baj, majd mi emlékeztetjük rá! Én elismerem a tehetségét, hiszen nem semmi az, amit letett az asztalra. Azt viszont kikérem magamnak, hogy szájára vegye apámat és a testvéremet” – reagált Zsolti gazda.

Bea asszony is kikelt magából

Gáspár Laci szavai Bea asszonyhoz és Győzikéhez is eljutottak, Győzike azonban úgy döntött nem áll bele vitába, Bea asszony viszont nem rejtette véka alá a véleményét.

Rengeteg mindent mesélhetne

Nem értem, hogy Lacika miért a férjemet és az apósomat pécézte ki magának, hiszen van még bőven unokatestvére és másod unokatestvére, akiket bezzeg nem emleget. Jah, hogy az fáj neki, hogy Győző papa nem szórta el a pénzt és sikeres vállalkozó lett?! Én úgy tudom, hogy csak azután lett számukra fontos rokon az apósom, miután megneszelték, hogy jómódú lett. El is fogadták a segítséget a Megasztár alatt, de az anyósom, Mari mama temetésére már nem jöttek el, pedig rajtuk kívül mindenki ott volt. Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle” – fakadt ki Bea asszony, aki azt is mondta, rengeteg mindent tudna még mesélni, de inkább visszafogja magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gáspár Laci – Forrás: YouTube