Hajdú Péter műsorában idézte fel Gáspár Laci élete legnagyobb bakiját, amikor az X- Faktorban a Gyöngyhajú lány helyett, Zöldhajú lányt énekelt. A Dunakeszin élő énekes arról is beszélt, hogy milyen rosszul érintette őt, hogy mentortársai, az eset után, nem álltak ki mellette. A műsor egyik pontján a zenész el is sírta magát.

Elsírta magát Gáspár Laci

Hajdú Péter következő beszélgetőpartnere péntek este Gáspár Laci lesz Life Tv műsorában. Az énekes a műsor egy pontján el is sírta magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem felejti el, honnan jött

A műsorvezetőnek Laci azt is elmondta, hogy szerinte amiatt bántják az emberek, mert nem mutatja a gyengeségeit, illetve azt is hangsúlyozza, hogy nem felejtette el, honnan jött, pontosan tudja, mit jelent a nélkülözés.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Neki is van gyengesége

“Tudod, miért ilyenek az emberek velem? Amikor hibázom, tudod, miért van egyből szenzáció? Mert én sosem mutatok gyengeséget, pedig mindenkinek van gyengesége. Nekem is van” – mondta sírva Laci hajdú

Tudja, mi az a szegénység

Gáspár Laci elmondása szerint sokan tartják nagyképűnek és azzal is vádolják: elfelejtette, honnan jött. Az énekes szerint ez egyáltalán nem igaz: “Tudom, mi az, hogy nincs. Tudom, mi az, hogy szegénység. Hogy felejteném azt el?!”

Puskás Peti kontra Bakács Tibor

Az énekes arról is mesél majd a műsorban, hogy miért nem állt ki Puskás Peti mellett, amikor Bakács Tibor beleállt tavaly decemberben.

Megbántották a mentorok

Majd ezt mondta: „Őszintén? Mert én mindig, amikor forgatunk, mindegyiket megvédem. Engem meg nem védtek meg ők. Amikor mondjuk volt az a Zöldhajú lány, amikor elrontottam a szöveget, akkor sem védtek meg”.

Elrontott Omega sláger

Tavaly decemberben, Kóbor János halála után, az X-Faktorban az Omega frontemberére emlékeztek. A mentor a zenekar a Gyöngyhajú lány című számmal készült, ám a refrén második részében zöldhajú lányt énekelt. 

Izgalmában rontotta el a szöveget

A Dunakeszin élő énekes a baki után a tehetségkutató házigazdájának, Miller Dávidnak azt mondta, hogy izgalmában rontotta el a dalszöveget. Bárhogy is történt Lacira zúdult a népharag.

Bibliai idézettel reagált

A kommentcunamira válaszolva az énekes a műsor másnapján  egy bibliai idézettel reagált közösségi oldalán, ahol ezt írta: „Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék is, az Úr az én világosságom! Mikeás7;8″.

Bűnbánat a gardróbban

Laci, a baki után pár nappal, egy videóval reagált, amelyben az Apostol együttes A legtöbb ember ott hibázza el című számát énekelte. Laci a felvételt minden bizonnyal a dunakeszi háza gardróbjában rögzítette, vállfán függő öltönyök és gondosan összehajtogatott pulóverek közt kesereg. A videót a cikkünk alján nézheted meg. A videót egyébként azóta már az RTL klub oldaláról és a videómegosztó oldalakról is eltávolították. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez pedig Laci gardróbos, megbánós videója

Kiemelt kép: részlet az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból – Forrás: Life Tv