Néhány plusz centi senkinek sem árt! A magas sarkú cipők az őszi-tavaszi időszak elengedhetetlen darabjai, ha elegáns megjelenésre vágyik. Az extra sarkaknak köszönhetően nyújtják az alakot, divatosak és lehengerlően csinosak is.

Kiváló választásnak bizonyulnak esős, szeles, hűvös időben, akkor is, amikor legszívesebben ki sem lépne az ajtón. De nincs mese, menni kell!

Magas vagy lapos?

A nők körében örök dilemma, hogy milyen cipőt válasszanak: magas sarkút vagy laposat? A legelegánsabb lábbelik kétségkívül a magas sarkúak közül kerülnek ki, hiszen magabiztosságot sugallnak, egyenesebbé teszik a tartást, így az egész kisugárzást elragadóvá és megkapóvá varázsolják. Nem egyszerű azonban és hosszú távon nem is egészséges naphosszat magassarkút viselni. 

A rohanó hétköznapokra, vásárláshoz, iskolába, szabadidős tevékenységekhez jó, ha akad a cipősszekrényében 1-2 pár lapos sarkú darab is. Amelyek azonban sohasem lesznek olyan nőisek, mint egy magas sarkú. Akárhogy is, a döntést mindenkinek magának kell meghoznia. A legjobb, ha rendelkezik mindkét típusból néhány párral. Hiszen cipőből sosem elég! A Komfortcipő női cipők sokaságát kínálja, jelentősen megkönnyítve ezzel a választást.

Magas sarkúból is számtalan típus létezik

A magas sarkú bokacsizmáknak is számos típusa létezik. Aki csak pár centire vágyik, beruházhat egy 3 cm-es darabra, aki azonban szeretné különlegessé tenni a megjelenését és kitűnni a tömegből, egy 5-7 cm-es sarokmagasságú bokacipőt is vásárolhat. Szerencsére számos stílusú, kialakítású és színű modell teszi változatossá a piacot. A hagyományos stílus kedvelői voksoljanak egy klasszikus fekete bokacsizma mellett, míg a vagányabbak a kihívó vörös vagy barna mellett is dönthetnek.

A bokacsizmák legkülönlegesebb darabjait a mintás, fiatalos cipők adják. Bármely stílus kedvelői megtalálhatják kedvenceiket, hiszen a szolidabb, visszafogottabb bokacipők és a formabontó, extravagáns darabok is helyet kaptak a Komfortcipő választékában. 

Egy valami azonban minden cipőben azonos: a kiváló minőség. A Komfortcipő kizárólag nívós márkák termékeit árusítja, így megtalálhatóak a Rieker, a Remonte, a Birkenstock és megannyi színvonalas lábbelik. Gondos tervezésű, maximálisan kényelmes darabok ezek, amelyek még a ruháihoz is illenek. Ezek a cipők nem csupán egy szezonra, hanem hosszú évekre szólnak. 

Amikor az időjárás esősre, hűvösre vált, gondot okoz, hogy mit is vegyünk a lábunkra. Hiszen mégse mehetünk mindenhová gumicsizmában, nem? Ebben a nehéz helyzetben, az átmeneti évszakokra tökéletes választás egy magas sarkú bokacipő. Stílusos, divatos, minden öltözködési stílushoz jól passzol és még komfortos is. Egyszerre praktikus, időtálló és dekoratív darab a mindennapokra.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.