Mihalik Enikő több mint 400, Joshi Bharat és Emilio viszont csak 100 millió forint körüli összegért árulja a házát. Mutatjuk, melyik sztár otthonát lehet most megvenni és mennyire kell mindehhez a zsebbe nyúlni.

Három évtized után szabadulnának a közös otthontól

A napokban robbant a bomba, miszerint Joshi Bharat és felesége 31 év után válni készülnek. Csilla és Joshi életében már korábban is voltak mélypontok, de a rajongók még bíztak a folytatásban. Ám hiába, felbukkant ugyanis az ingatlan.com-on álomházuk hirdetése. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

109 millióért adja 5 szobás házát

A Gödöllőn, egy természetvédelmi terület mellett, Antalhegyen található ingatlan 180 négyzetméteres, 4+1 fél szobás és kertjébe egy jókora, jakuzzis medencét is építettek. A hirdetés szövege alapján nem is költöttek rá keveset, 2003-ban teljes körűen felújították, modernizálták és azóta is folyamatosan karban tartották.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

1000 négyzetméteres telken áll a tágas ingatlan

A gyönyörű kert melletti további 450 nm telekrészt is meg lehet venni.

100 millió Emilio otthona

A tévénézőknek nagyon is ismerős lehet az Emilio-família otthona, ugyanis mind a mai napig a Sláger TV Drága családom című reality műsorát forgatják itt. A téglából épült ikerház az Otthoncentrum hirdetése szerint Gyálon található, 120 négyzetméteres és 6 szoba található benne.

Tetőtéri szoba és elképesztő növényekkel tűzdelt kert

Sok emlékezetes jelenet zajlott ezen a teraszon.

A pazar bútorokkal együtt eladó

Emilioék nagyon szerették a házat, de a Blikknek az énekes elmondta, szóba sem került a válás, pusztán arról van szó, hogy kinőtték az ingatlant, lányuknak, Vivikének már nagyobb térre van szüksége, és ennek feleségével, Tinával ők is örülnének. Nem kímélték a pénzt a berendezésre sem, a festékek külföldről vannak, de a bútorokról is megegyezhetnek a leendő tulajjal. Egy kikötésük van, akinek nincs a zsebében az ár 20 százaléka, az inkább ne is menjen megnézni sem.

Magyarországra költöznek Mihalik Enikőék?

Insta sztoriban jelentette be Mihalik Enikő néhány napja, hogy el szeretné adni New York-i lakását. Rögtön be is indultak a találgatások, hiszen férjét, Korányi Dávidot jelenlegi megbízatása Budapesthez köti, így kérdéses, vajon hol keresnek maguknak új otthont. Annyi bizonyos, hogy a család költözésre adja a fejét.

460 milliós, ötszobás lakás Brooklynban

Mihalik otthona Brooklyn divatos és népszerű Williamsburg nevű városrészében található, és a 1,5 millió (átszámítva 464 millió forint) dolláros irányár New York-i viszonylatban nem számít kiemelkedően magasnak. Az ötszobás, egy háló- és fürdőszobás ingatlan 109 négyzetméteren terül el, és közel négyméteres belmagassága még tovább növeli az ott lakók térérzetét. A lakás modern, fiatalos, és a nappaliból csodás kilátás nyílik a városra.

Tetőterasz, konditerem és portaszolgálat is adott

A Berry Street 55. szám alatt található hatszintes épület korábban varroda volt.

Nem rengette meg a pandémia a piacot

Hiába számítottak az elemzők a járványhelyzet miatt az árak csökkenésére, ez mégsem mutatkozott meg igazán, sőt, továbbra is drágulást mutatnak a statisztikák. Míg azonban az országos átlagos emelkedés 9 százalék körül volt, addig Budapesten csak 3 százalékkal mentek feljebb az árak. A legnagyobb mértékben az agglomerációban és a peremkerületekben nőttek az árak. A Budakeszi és a Dunakeszi járásban például a 600 ezer forintot körül van az átlagos négyzetméterár. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Otthoncentrum, további képek: ingatlan.com, streeteasy.com