Szabó Zsófi és Shane Tusup már nem titkolja, hogy együtt vannak. A minap fotók jelentek meg arról, hogyan ölelkeznek egy belvárosi kávézóban. Korábban Shane luxus Mercedesét pedig többször látták Zsófi törökbálinti háza előtt. Most megszólalt a színésznő édesanyja is, aki nagyon örül a szerelmesek boldogságának.

Örül a mama

„Zsófi édesanyja is majd kiugrik a bőréből örömében” – meséli egy közeli ismerősük. „Egy anyának nem is kell nagyobb öröm, ha azt látja, hogy a gyereke boldog. Régóta nem látta ilyennek a lányát. Pálma asszony is maximálisan támogatja ezt a szerelmet, Zsófinak pedig ez megkönnyebbülés, hiszen korábban édesanyja megérzései mindig beigazolódtakí” – írja a Blikk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem kedvelte a vejét

A lap szerint Zsófi férjével, Zsoltival való kapcsolatát már az elején ellenezte, sok időbe is telt, míg megbékélt vejével. Testvére, Gyuszkó sem rajongott azért, hogy összeházasodnak. A fiú Amerikában él, és nem jött haza az esküvőjükre, arra, ahová Rogán Antal helikopterrel érkezett.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Szabó Zsófi édesanyja, Madarász Pálma

Forrás: MTVA/Zih Zsolt

Helikopterezés

A politikus, Rogán Antal először tagadott és perrel fenyegetett 2016-ban, később eszébe jutott, hogy mégis ült helikopteren. Az út becslések szerint 1,8 millió forintjába került volna a családnak, ha akkori felesége, Rogán Cecília nem barterezte volna le az üzemeltető céggel. A bulin egyébként Kis Grófo csinálta a hangulatot.

Két különböző világ

Aztán idővel, ahogy megszületett a közös gyermekük az egész család elfogadta és megkedvelte a férjét. Majd, ahogy elmúlt köztük a szenvedélyes szerelem, idővel rájöttek, hogy valóban két teljesen különböző világot képviselnek, mint ahogy azt a kívülállók gondolták első perctől kezdve.

Nagy összhang

Az olimpiai bajnok Hosszú Katinka volt férjével-edzőjével Shane Tusuppal állítólag nagy az összhang és Zsófira nagyon jó hatással van ez a szerelem.

Új szerelem

A 33 éves edző állítólag komoly terveket szövöget. Ő is túl van egy váláson és egy hosszú kapcsolaton, de gyermeke még nem született. Közösségi oldalán mindig elárulja érzéseit így volt ez a válásakor, egy új szerelem érkezésekor is.

Zsófi is nyitott egy gyermekre

Nemrég egy mellette játszó gyerek látványán merengett el, miközben lefotózták őt. A képhez pedig csak annyit írt: „Pont arra gondoltam, hogy mennyire csodálatos dolog lehet szülőnek lenni”. Ebből a kapcsolatból még bármi lehet, és úgy tudjuk, hogy korábban Zsófinak sem volt ellene, hogy kisfiának egyszer legyen kistestvére.

Szerelmesek

A friss fotók tanúsága szerint egymásba szeretett Szabó Zsófi és Shane Tusup, Hosszú Katinka többszörös olimpiai bajnok úszó korábbi férje, edzője. A szerelmesekről lesifotós képek készültek az egyik belvárosi bárban, Shane közben az instáján bókol Zsófinak. A fotók ide kattintva érhetők el.

Az RTL-ben találkoztak

Az amerikai úszóedző az RTL Reggeli című műsorában találkozott először személyesen Zsófival, aki egyébként meg is jegyezte Tusup felkonferálásánál, hogy elég jóképű férfi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szabó Zsófi és Shane Tusup – BPK-montázs