A friss fotók tanúsága szerint egymásba szeretett Szabó Zsófi és Shane Tusup, Hosszú Katinka többszörös olimpiai bajnok úszó korábbi férje, edzője. A szerelmesekről lesifotós képek készültek az egyik belvárosi bárban, Shane közben az instáján bókol Zsófinak. A fotók a cikkünk alján érhetők el.

Összejöttek

Egy ideje arról beszél a budapesti celebvilág, hogy Szabó Zsófi új párra talált a férjével való szakítás után. Új szerelme pedig nem más, mint Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az RTL-ben találkoztak

Az amerikai úszóedző az RTL Reggeli című műsorában találkozott először személyesen Zsófival, aki egyébként meg is jegyezte Tusup felkonferálásánál, hogy elég jóképű férfi.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Az Instán nyomult

Shane egy ideje kommentekben udvarolt Zsófinak az Instagram-képei alatt, és úgy tűnik, sikerrel járt, mert egy ideje már arról írnak a lapok, hogy nemrég össze is jöttek egymással, miután Tusup Zsófi miatt szakított előző barátnőjével.

Ölelkeznek a kávézóban

A most napvilágra került fotókon úgy látszik, nem akarják tovább titkolni a kapcsolatukat. Egy kávézóban friss fotók készültek róluk, ezeken látszik, hogy Zsófi hozzábújuk Shane-hez és szorosan átöleli a derekát.

Azonnal kiszúrták őket

A Blikk fotósa elmondta, hogy azonnal kiszúrta őket, mert mindketten feltűnő jelenségek, még akkor is, ha nem voltak kiöltözve és nem viselkedtek figyelemfelkeltően.

Izzik körülöttük a levegő

 “Olyanok voltak, mint két szerelmes kamasz. Nevetgéltek, ölelkeztek, épp csak egy csók nem csattant el köztük, gondolom, nem akarták mindenki előtt. Látszott rajtuk, hogy izzik körülöttük a levegő, nagyon aranyosak voltak, és le sem tagadhatnák, hogy egymásba habarodtak és boldogok együtt.” – nyilatkozta a lapnak a fotós, majd így folytatta:

Szerelmes pillantások

„Jó volt rájuk nézni, a szerelmes pillantásaik, az ölelések mindent elárultak. Gondolom, azt hitték, nincsenek magyarok a kávézóban, mert oda jellemzően inkább a turisták térnek be.”

Egymásba kapcsolódó gémkapcsok

Tusup egyébként lefényképezte, hogy a kocsi rádiójában éppen a Maroon 5 Girls Like You (Az olyan lányok, mint te) című dalát játsszák, és odatett két fehér szívet és a két egymásba kapcsolódós gémkapocs emojit, ami az összetartozást szimbolizálja a közösségi médiában.

Egész éjjel Zsófinál volt

Szabó Zsófi Törökbálinton, Tükörhegyen lakik egy szép nagy házban, ahol a gyermekével egyedül maradt a szakítás után. A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint Shane luxusautóját többször látták Zsófi házánál, volt olyan is, hogy egész éjjel ott parkolt a fekete Mercedes.

Hosszú Katinkát vélhetően már nem nagyon érdekli

Szabó Zsófi éppen válik gyermeke édesapjától, Zsolttól. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edző-férje pedig két éve bontotta fel házasságát az úszóval, sőt nemrég pontot tett előző kapcsolatának végére is, ezért vélhetően Hosszú Katinkát már nem nagyon érdekli kivel kavar a volt férje. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A képeket ide kattintva lehet elérni.

Fotó: Szabó Zsófi és Shane Tusup – BPK-grafika