Míg akad jó pár precíz és gondos ember, aki a fűtési szezon előtt átnézeti a fűtési rendszerét, szakemberekkel idejében ellenőrizteti a radiátorait, addig bizony van nem kevés olyan ember is, aki felkészületlenül várja a fűtési szezont, és lesz, ami lesz alapon kapcsolja be a fűtésrendszert október vége táján.

Ha szerencsés eset áll fenn, akkor minden radiátor úgy, ahogy működik, tehát elméletileg nincs semmi baj.

Aztán meg mégis van, mert hiába a borsos gázszámla, az otthonunkat csak alig tudjuk felfűteni. De miért lehet ez? 

Erre kerestük a választ a SzaniterOnline.hu szakértői segítségével!

Ha úgy érzed, van némi sarad a fűtést illetően, és megfogadtad, hogy jövőre, vagyis idén már előre fogsz gondoskodni mindenről, akkor nem árt továbbolvasnod!

Mi lehet a baj a fűtéssel?

Ha eszünkbe jut a tél és az otthon, akkor mindenki a jó meleg, fűtött szobára asszociál, ahol jólesik megpihenni, levetni a meleg téli holmikat, és ellazulni kicsit szeretteink körében.

Igen, ez lenne az ideális, de aztán jönnek azok az esetek, amikor valami nem megfelelően működik, és ezáltal nagyon sok bosszúságot okoz nekünk, akár a hideg vagy hűvös otthonnal, akár a csúcsra járatott gázszámlával, amit amikor befizetsz, úgy érzed, hogy két kézzel szórod kifelé a pénzt az ablakon.

No, de lássuk, mikor érdemes radiátorcserét eszközölni?

  1. Esztétikai okból akkor, amikor már nem szépek a radiátorok, esetleg elkezdtek rozsdásodni, hiszen akkor veszítenek a hatékonyságukból.
  2. Funkcionális okból akkor, amikor már túl régiek a radiátorok, és ezért elavult technikával készült, azaz sem a környezetre, sem a pénztárcánkra nincs tekintettel.
  3. Vagy épp akkor, amikor rosszul lett felmérve, hogy az adott helyiség mekkora méretű radiátort kíván.

Láthatod hát, sok esetben indokolt lenne a csere, amelyet sokan folyton halogatnak, néha pusztán azért, mert nem tudják, mire cseréljék a jelenlegi radiátorokat.

Miért jók a kompakt radiátorok?

A probléma most kerül feloldásra: a kompakt radiátorok jelentik a megoldást!

Amellett, hogy esztétikusan be lehet őket kötni, kiváló anyaguknak köszönhetően nagyon jó hőtartó képességgel rendelkeznek, hatékonyan takarítanak meg energiát és ezzel együtt pénzt, valamint jól illeszthetőek olyan rendszerekhez is, amelynek alacsony a hőmérséklete.

Ha úgy érzed, megérett az idő a cserére, de bizonytalan vagy, akkor tekintsd meg a SzaniterOnline.hu kompakt radiátorait, és kérj tanácsot munkatársaiktól!

A tett halála a halogatás!

Minél tovább halasztasz valamit, annál kevésbé valószínű, hogy meg fogod tenni. 

Talán most még túl korainak ítéled, hogy a tettek mezejére lépj, de a tavasz egy pillanat alatt fog átváltani nyárra, a nyár tele lesz programokkal, nem érsz majd rá szerelőket várni, és hopp, máris ott az ősz, ismét. 

Ha nem akarsz kétségbeesetten szerelőket hívogatni, akik akkor már egész jól be vannak táblázva, ha nem akarsz a szezonon belüli jóval magasabb áron vásárolni, akkor nincs más hátra, kezdd el a fűtésrendszered frissítését már holnap!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!