Újabb kórházi videóban számolt be a koronavírusos Majka az állapotáról. Ebben arról beszél, hogy egy hozzászóló szerint mások többágyas putriszobában tengődnek, bezzeg ő magánszobában lehet. Majka erre válaszul elmondta, azért rakták külön, hogy a többi beteg ne bámulja őt, mert az senkinek sem jó.

Koronavírusos lett

Az RTL-es Való Világban befutott, majd énekesi karrierbe kezdett, végül a TV2-ben sztárként landolt Majka nemrég elkapta a koronavírust és kórházba került.

Javult az állapota

Két nappal ezelőtt már elhagyta a kórháza de vissza kellett mennie. Most is ott van és videós valóságshow-t csinál a szobájában. A legutóbbi videójában elmondta, továbbra sincs jól, de az előző naphoz képest javult az állapota.

Putriszoba

A videóban arról is beszélt, hogy az ő szobája a celebeknek járó magánszoba. Egy hozzászóló fejéhez vágta, hogy bezzeg mások “többágyas putriszobában tengődnek”.

El akarják dugni

Majka válaszul elmondta: a szoba nem feltétlen celebeknek jár, hanem azoknak, akiket el akarnak dugni más elől, mert a jelenlétük megzavarhatja a kórházi ellátást”. Mint mondta, az senkinek sem tenne jót, ha mindenki őt bámulná, hogy itt fekszik Majka covidosan.

Amerikai rendszer

Arról is beszélt, ha amerikai rendszerben gondolkodunk, akkor az, aki több adót fizet, jogosan kap magánszobát, extrás kórházi ellátást, de az ő esetében nem erről van szó.

Néhány napot töltött kórházban

A Fóton élő rapper bő egy hete tudta meg, hogy elkapta a koronavírust. Olyan rosszul érezte magát, hogy néhány napig kórházi kezelésre szorult, ahol oxigént kapott. Ott derült ki, hogy a vírus megtámadta a tüdejét.

A vírus megtámadta a szívét

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Majkának régóta szívproblémái vannak. Kétszer meg is műtötték. Azonban szívpanaszai a koronavírus miatt újra előjöttek.

Felesége és gyermekei is elkapták

Felesége és gyermekei is elkapták a vírust. Kisebbik fia egy napig volt lázas, másnapra azonban jobban lett, nagyobbik gyermekét pedig a hideg rázta, de komolyabb bajuk nem volt. Hajninak csak hőemelkedése van.

Csak akkor megy haza, ha felépült

Majka megfogadta, hogy addig nem megy haza, amíg teljesen fel nem épül. Hétfőn lesz tüdőröntgene, melynek során kiderül, hogyan reagált a tüdeje a kínai gyógyszerekre és a szteroidokra, amiket kapott. Reméli, hogy minden rendben lesz vele.

Kiemelt kép: Majka, újabban: Majoros Péter – Forrás: Youtube.com