A TV2 műsorvezetője, Majka bejelentette, hogy egy időre befejezi a zenélést és tévéműsorokat sem vállal. Egészen mással akar foglalkozni. Nagy kérdés mi lehet a döntése hátterében.

Zenésztársa is visszavonul

Majka zenésztársa, Curtis nemrég váratlanul bejelentette, határozatlan időre visszavonul és eltűnik a színpadról. Főleg a koncertek visszamondása körül alakult ki komoly káosz, de még a rapper barátai is pislogtak, hogy mi történik, hiszen ők sem sejtettek előre semmit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tévében sem fog szerepelni

Nos, úgy tűnik, színpadi társa, Majka is elérkezettnek látta az időt, hogy kivegyen egy hosszabb szabadságot: a Story magazinnak beszélt arról, hogy egy ideig nem akar színpadra lépni és a tévéban sem láthatjuk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Drogelvonó?

Korábban Majka nyilvánosan bírálta Curtist a drogozása miatt, elképzelhető tehát, hogy a nagy visszavonulás mögött valójában egy drogelvonó áll és amíg Curtis ott lesz, nem lépnek fel sehol.

3 éve bejelentették már, hogy vége

Három éve a szegedi SZIN fesztiválon Majka az esti koncertjének első száma után bejelentette: nem dolgozik többet együtt Curtisszel. Majka társának drogproblémáira hivatkozva fejezi be Curtisszel a több éve tartó közös munkát.

Elvonóra akarta rábeszélni

Majka akkor egy posztjában így fogalmazott: „Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat. Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön: a kábítószer! – azt is hozzáteszi Majka, hogy 5 éve szép szóval és nem szép szóval is próbálta jó útra téríteni Curtiszt, de mindhiába.

Majka és Curtis

Forrás: szin.org

Letette a lantot

Majka most nem nyilatkozott drogról, csak azt mondta, hogy a zenélést egy időre befejezte, szeptember végén letette a lantot, és most semmit sem akar csinálni. 

Élvezi a pihenést

„Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, hogy nem vagyok reflektorfényben.” – mondta Majka.

Nem lesz képernyőn

A celeb hozzátette: „A televíziós munkát is csupán a bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn. Nem tudnék olyan kínálni, amit elvállalnék” – nyilatkozta a Fóton élő tévés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Majka – Forrás: Youtube/Respect4All