Nem kell, hogy minden évben lázas készülődéssel, bevásárlásokkal, karácsonyi menü összeállításával teljenek az ünnepek. Itt a lehetőség, hogy minden munkát félretéve végre nyugodt körülmények között élvezhessük ezeket a meghitt pillanatokat távol a városi zsongásoktól, egy gyönyörű, luxusszínvonalú vidéki szállodában.

Töltse idén a karácsonyt Hévízen!

Egyre többen fedezik fel hazánkban is, hogy milyen jó a karácsonyt valahol máshol tölteni. Szállodában pihenni mindig igazi kikapcsolódást jelent, az ünnepek alkalmával viszont ehhez még hozzájön a különleges hangulat, a finom ízek és illatok, a karácsonyfa látványa, egyedi programok és sok más.

A hévízi Hotel Európa Fit****superior ajánlatai között évről-évre megjelenik a karácsonyi kikapcsolódás lehetősége, amely már december 23-tól kínál változatos programokat minden estére, 25-én és 26-án pedig karácsonyi büféebéddel kedveskedik a programban résztvevőknek. Az ajánlat általában minimum 3 éjszakára foglalható.

Emellett a teljes ünnepi időszakban bővített félpanziós ellátás üdvözlőitallal, minden délben ízletes leves kerül terítékre. A napi programok mellett természetesen ugyanúgy mód van a felújított wellness-spa és a gyermekrészleg használatára. Gyermekek részére 5 éves korig a szállás és félpanziós ellátás ingyenes.

Miért éri meg jobban a karácsonyt egy szállodában eltölteni?

Elsőre mindenkinek a főzés és a karácsonyi menük tervezése jut eszébe, de ezenfelül még számos elintéznivaló akad, amelyet el tudunk kerülni, ha nem otthon karácsonyozunk, hanem a hévízi családbarát Európafitben.

A főzés és a karácsonyi készülődés velejárója a takarítás, amely már önmagában rengeteg időt elvesz. Emellett sokszor nagy macera, hogy megtaláljuk a család számára megfelelő karácsonyfát, amelyet be is kell igazítani a tartójába, valamint fel is kell díszíteni. Ha egy szállodában töltjük a karácsonyi ünnepeket, akkor akár ki is lehet hagyni a fával való foglalatosságokat, és a szállodai szobába kérni a karácsonyfát vagy ünnepi dekorációt.

Érdemes kiszámolni, hogy mennyibe kerül mindez, főleg, ha még az ajándékokat is beleszámítjuk. Viszont ha megbeszéljük a családtagokkal, hogy az idei karácsonykor a meglepetés maga a kikapcsolódás lesz, valahol távol a lakóhelyünktől, akkor egyáltalán nem kell költeni a karácsonyi bevásárlásra. Ezt az összeget félretéve és egy kicsit kiegészítve már meg is van a pihenésre szánt összeg.

A karácsony rólunk kell, hogy szóljon!

Sokan elfelejtik, hogy a karácsony valójában a szeretet ünnepe, nem pedig a rohanásé és a megfelelésé. Ha nem otthon töltjük házimunkával, ajándékok csomagolásával, akkor ezek a napok tényleg a pihenésről és az egymásra figyelésről fognak szólni. Ráadásul elkerülhetjük a sokszor felesleges tágabb rokoni látogatásokat. Mindezek hatására nem fog a karácsony egy kötelező programnak tűnni, hanem a hotelben mi magunk lehetünk a vendégek, akiket kiszolgálnak és felejthetetlen műsorokkal kápráztatnak el.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: europafit.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.