Megtalálták annak a férfinek a kutyáját, akit halálra késeltek péntek este a 28-as villamoson. Miután megtámadták a gazdáját, az egyéves Pepsi annyira megijedt, hogy világgá szaladt.

Az áldozat kiskutyájával péntek este utazott a villamoson, amikor háromnak felszálltak és elkezdték piszkálni a kutyát. A gazdája meg akarta védeni, amikor megkéselte az egyik támadója. A kutya annyira megijedt, hogy megtámadták a gazdáját, hogy elszaladt. Az esetről részletesen ide kattintva a BudaPestkörnyeke.hu cikkében olvashatsz.

Az egész főváros a halálra késelt Sz. Gábor kiskutyáját, Pepsit kereste péntek este óta. 

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Hétfőn reggel a Ments meg! Facebook-csoport posztjából derült ki, hogy időközben megkerült a tragikus sorsú eb.

„Hatalmas nagy örömhírünk van ezen a szép reggelen! Pepsi kutyust megtalálták, biztonságban van, hazafelé tart már. Pepsit a péntek esti tragédia után rengetegen kezdték keresni, magánemberek, álaltvédők plakátoltak, járták az utcákat, de 2 napig semmi nyoma nem volt Pepsinek. Ma reggelre egy kedves anyuka megtalálta őt az eltűnés helyéhez közeli ovi udvarán elbújva. Sikerült megfogni, jól van, semmi baja nincs szerencsére”- olvasható a Facebook bejegyzésben.

Kiemelt kép: Pepsi és megtalálói – Forrás: Facebook