Pénteken házasodott össze Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Az évszázad lagzijának tartott eseményt Alcsúton rendezték meg. A nagy nap után az ifjú pár Dubai felé vehette az irányt, erről Hadházy Ákos országgyűlési képviselő számolt be.

Sötétített ablakú Mercedesek

Összeházasodott a közbeszerzésekből milliárdossá vált Mészáros Lőrinc és a tévébemondó Várkonyi Andrea. Az esküvőre nagyjából kétszázan voltak hivatalosak, a partit az Alcsúti arborétumban tartották. A környéket ellepték a biztonsági őrök, a vendégeket pedig sötétített ablakú Mercedesekkel vitték az esküvőre. Az autókat a Puskás Akadémia parkolójában tették le, onnét szállították őket tovább a falu másik végén lévő arborétumba. Ne hagyd ki, ha még nem olvastad: Szerelmes számok, luxus és csókok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén, közben rengeteg biztonsági őr figyelt mindent – helyszíni beszámoló Alcsútról

Lőrinc & Andrea

A vendégekkel titoktartási nyilatkozatot írathattak alá, mert eddig csak egy fotó szivárgott ki, ezen az látszik, hogy „L&A” vagyis Lőrinc és Andrea. Hadházy Ákos, országgyűlési képviselő ezzel kapcsolatban így fogalmazott: „Kis rosszindulatú megjegyzés a feleségemtől: ő állítólag még nem látott olyat, hogy esküvői meghívókon a vőlegény neve szerepeljen elől a menyasszony előtt.”

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Meglepetés

A pénteki esküvőn egyesek szerint meglepetés vendég lehetett Rod Stewart. A Blikk helyszíni beszámolója szerint éjfél előtt hatalmas taps és ováció hallatszott ki az arborétumból. Másnap Rod Stewart felesége Magyarországról posztolt, pont egy olyan kerítés elől, amellyel az esküvő helyszínét kerítették körbe.

Brit celeb

Rod Stewart nem olcsó

A Kelet-európai haknikat vállaló világsztárok nem olcsók. Általában másfél és 1 millió dollár között lépnek fel, vagyis Rod Stewart és népes együttese könnyen lehet, hogy félmilliárdba is kerülhetett.

63 milliárd kilométerenként

Mészáros Lőrinc cégeiről a minap írta meg a Napi.hu, hogy a Budapesten készülő Déli körvasútat kilométerenként 62 milliárd forintért, összesen 338 milliárdért építik, pár napja a kormány pedig kiemelten közhasznú beruházássá nyilvánította a projektet.

Ami Pesten 63 milliárd, Franciaországban 3 milliárd

Mészárosék által kért 62 milliárd forintos ár akkor is borzasztóan drágának tűnik, ha összevetjük más nagyvárosi vasúti fejlesztésekkel – jegyzi meg a G7 újságírója. Franciaországban gyorsvasutat kilométerenként 4 milliárd forintnak megfelelő összegért építenek, a németországi Münchenben pedig alagutakkal együtt sem kerül 38 milliárdnál többe egy kilométer vasút.

Nászút

De térjünk vissza az álomesküvőhöz. Hadházy László országgyűlési képviselő vasárnap egy térképet posztolt és arról ír, hogy az eddig Mészáros Lőrinc által használt magánrepülőgép az álomesküvő másnapján Dubaiba repült. A posztot a cikkünk alján lehet megnézni.

Dubai

A koronavírus-járvány kellős közepén, amikor Orbán Viktor arra kért mindenkit, hogy ne menjünk külföldre, akkor ez a gép szintén Dubaiba repült, amikor pedig hazajött Mészáros Lőrincre és Várkonyi Andreára hasonlító személyek szállt le róla. Ide kapcsolódik: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea állítólagos közös Dubajozásán, magánrepülőzésén csámcsog az internet népe

Feleségcsere

Várkonyit 2019 nyarán szerződtette le Mészáros Lőrinc korábbi felesége a saját tévéjéhez műsorvezetőnek. Beatrix asszony valamit nagyon benézhetett, mert Várkonyi villámgyorsan összejött a férjével, belőle pedig ex-Mészárosné lett. Az új Mészárosné, Várkonyi Andrea ujjára pénteken került karikagyűrű.

Itt van Hadházy Ákos posztja

Kiemelt kép: illusztráció, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – BPK-montázs