Tovább gyűrűzik annak a magyar énekesnek a botránya, akiről kompromittáló felvételek kerültek ki az internetre. A kommentelők már azt is tudni vélik, kiről lehet szó.

Félreérthetetlen helyzet

Óriási port kavart annak a magyar énekesnek a botránya, akiről korhatáros felvételek láttak napvilágot az interneten. A szóban forgó sztárt örömlányok társaságában kapták le, félreérthetetlen helyzetekben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Családapáról van szó

A dolog pikantériája az, hogy a férfi egy házas családapa, aki feltehetően az egyik vidéki koncertje után tett egy kis kitérőt – írja a Bors.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Zsarolták az énekest

Ez már magában óriási probléma, azonban a felvétel megosztója gondoskodott arról, hogy okozzon még pár álmatlan éjszakát a videó szereplőjének. Kiderült ugyanis, hogy 30 millió forinttal zsarolják az énekest, ám ha nem fizet, akkor még több részletet hoznak nyilvánosságra.

Bosszút akartak

A videót az egyik lánytól szerezte meg két fiatalember, akik bosszút esküdtek ellene, mivel a hölgy nem viszonozta a szerelmüket. Időközben viszont a zenészt is megzsarolták további felvételekkel… Tudtommal 30 milliót követelnek tőle – mondta az informátor.

Nem látni az arcát

A felvételeken egyébként a zenész arcát kitakarták, ellenben a hangját meghagyták, hogy a kíváncsi nézők találgathassanak. Nem is kellett sokat várni az első tippekre.

Egyre gondolnak

A kommentelők között nagy az egyetértés a tippeket illetően, sokan gondolnak ugyanarra a személyre. A Bors fel is kereste a zenészt, akit az önkéntes nyomozók összefüggésbe hoztak a botránnyal, ám meglepő választ kaptak.

Nem írják le a nevét

A lap szeretné megkímélni az említett énekest a kellemetlenségektől, ezért erre való tekintettel nem közöljük a nevét. Miután megkérdeztük, hogy eljutottak-e hozzá kompromittáló felvételek, úgy reagált, mint akinek fogalma sincs a dolgokról.

Tagad

„Milyen felvételek? Rólam készültek?” – válaszolt zavarodottan, majd miután tájékoztattuk a felvétel tartalmáról, tagadta a vádakat. „Az nem lehet, nem lehet… Ilyen biztos, hogy nem történt” – tette hozzá, majd bontotta a vonalat.

Korábbi eset

Nem csak az imént említett zenész foghatja a fejét a neten keringő videók miatt, ugyanis alig egy éve egy másik előadó is botrányba keveredett. A szóban forgó történetnek a Szolnoki Palacsintafesztivál adott otthont, ahol azon a bizonyos júliusi napon Azahriah lépett színpadra.

Hírhedt fesztivál

A fiatal sztár koncertje annyira jól sikerült, hogy elszabadult utána a buli, aminek a végén Azahriah egy toi-toi wc mögött közösült az egyik rajongójával. A dolog valószínűleg soha nem derült volna ki, azonban egy szemtanú videóra vette az aktust, majd megosztotta a nagyvilággal. Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy a felvételek az énekes barátnőjéhez is eljussanak, aki bár mélységesen csalódott volt, végül megbocsátott csalfa szerelmének. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció