Öngyilkos lett egy rendőr Budapesten, fejbe lőtte magát a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik hivatásos dolgozója. A 12. kerület egyik parkolójában, egy autóban találtak rá.

Fejbe lőtte magát

A Blikk információi szerint a mai nap folyamán a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik hivatásos dolgozója fejbe lőtte magát a Zugligeti úton az autójában.

A rendőrség megerősítette

Az Országos Rendőr-főkapitányság részéről megerősítették az információkat: tájékoztatásukban azt írták, hogy október 14-én 12 óra után egy budapesti, 12. kerületi parkolóban álló gépkocsiban holtan találták a rendőrség egy hivatásos állományú tagját. A férfi önkezűleg vetett véget az életének.

A BudapestKörnyéke legfrissebb hírei

Nincs bűncselekményre utaló jel

Hozzátették: bűncselekményre utaló adat nem merült fel, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ezt is érdemes elolvasnod: “Kaptam egy új életet…” a halál torkából jött vissza a 24 éves koronavírust túlélő vízilabdázó

Nem ez az első eset

2019 júniusában a záhonyi határrendészeten lett öngyilkos egy rendőr, 2017-ben pedig az NVSZ kötelékébe tartozó férfi öngyilkosságot követett el.

FRISS: Ez a helyzet most a magyar koronavírus-gyógyszerrel

Mentők és rendőrök a helyszínen

A Telex.hu egyik olvasója azt írta a portálnak, hogy a helyszínt sátorral takarták el, mentők és rendőrök is voltak kint, akik órákig helyszíneltek.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Illusztráció