Csütörtök délelőtt belassultak az agglomeráció útjai. Élénk a forgalom az 51-esen, 4-esen a solymási körforgalomnál és az M2-esen. Dugó van az M1-en és az M0-áson.

Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az M1-es autópálya irányába vezető oldalon, Nagytétény és Dunaharaszti között torlódnak a járművek. Az időveszteség 30-35 perc.

Az ellenkező, M5-ös irányába vezető oldalon, Nagytétény térségében lassul le a forgalom, ott 15 perces menetidő többlettel kell számolni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az M1-es autópályán, a Tatabánya és Bicske közötti terelésben lassabb a haladás. A főváros felé az 50-es km-nél kialakult burkolati hiba miatt, egy rövid szakaszon csak egy sáv járható, ezért ott torlódásra kell készülni. Aki teheti Tatabánya-Óváros csomópontnál letérve kerülhet az 1-es főúton, de ott is erős forgalomra kell számítani.

Az M3-as autópályán, Budapest felé a 29-es km-nél, Gödöllő térségében korábban két személyautó ütközött össze. A sérült járművek már a leálló sávon vannak, a kialakult 2 km-es torlódás jó ütemben szűnik.

Élénk a reggeli forgalom a főváros környéki főbb útvonalakon, többek között, az M3-as autópályán az M0-stól befelé, a 31-esen Mendénél, a 4-es főúton Monor és Üllő között, az 51-esen Dunaharasztinál, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé. Az M2-es autóút forgalma is lelassult Sződliget térségében, illetve Göd és Dunakeszi között.

Kiemelt kép: Dugo az M0-áson – Fotó: BudasPestkörnyéke.hu