Fehér lovakkal, fehér kocsin kísérték utolsó útjára családtagjai és barátai a Kiskunfélegyházán elgázolt 14 éves lányt. Fannit egy szabálytalan kamionos ütötte el, miközben a lány kerékpárral az iskolába ment.

Fehér lovak

Több százan követték sírva a lovaskocsin vitt koporsót az egész városon át és megálltak az iskolája előtt is. Itt a 14 éves lány szülei elbúcsúztak a tanároktól is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Díjugrató akart lenni

Fanni imádta a lovakat, díjugrató szeretett volna lenni ezért a hintós, lovas temetési menet. Szinte mindegyik koszorún volt egy kis lovacska. A szülei korábban egy külön udvart is berendeztek neki, hogy lovas szenvedélyének hódolhasson.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy döbbenetes felirat

A Tények riportjában bemutatták, hogy a tinédzser szobájának falán a lovas fényképek között találtak egy feliratot, „merj élni, meghalni bárki tud”.

Kiskunfélegyházán történt

Amint arról beszámoltunk 2022. április 27-én 7 óra 30 perc körül Kiskunfélegyháza belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Csongrádi út kereszteződésében egy kamionos elütött egy kerékpárral közlekedő kislányt.

Meghalt a kislány

Bár a mentőszolgálat munkatársai hosszasan próbálták újraéleszteni a gyermeket, ám ő a baleset során olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Nem állt meg a STOP-táblánál

Fanni a múlt héten szerdán kora reggel felkelt, hogy a szokott módon elkészítse szendvicsét, megreggelizzen, majd biciklire üljön és elinduljon az iskolába. Egy útkereszteződésbe vele együtt érkezett egy kamionos, aki nem állt meg a STOP-táblánál és elgázolta a gyermeket.

A szülők fájdalma

Összeomlott a kamionsofőr

Úgy tudjuk, a baleset után a kamionos összeomlott, őt is kórházba szállították. A pszichológus szerint az elkövetőnek ilyen esetekben a legnagyobb büntetés a bűntudat.

Nincs B variáció

„Egy szempillantás alatt vége mindennek, és nincs B variáció. Csak ez van, hogy elment, és nincs tovább” – nyilatkozta megtörten az édesapa.

Címlapfotó: TV2, Tények.