Állítólag meg akarták erőszakolni a Jobbik egyik alelnökének fiatal élettársát. Az érintett vidéki politikus szerint semmi törvénytelent nem követett el, a pártelnök szerint a hétvégi tisztújító közgyűlést akarják így befolyásolni.

Ottalvós buli

Kizárólag a Jobbik vezető politikusait hívták meg az ottalvással egybekötött bulira, amelyet tavaly december 11-ére szerveztek a Szabolcs megyei Ököritófülpösre.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

24 éves nő

Az összejövetel állítólag eldurvult és 24 éves nőhöz valaki túlzott erőszakossággal közeledett. Állítólag a fiatal nő kiáltozni kezdett, ez akadályozta meg a további testi közeledést.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Alelnök barátnője

A Blikk arról ír, hogy a nő nem más, mint Szilágyi György (két éve vesztette el feleségét) jobbikos alelnök barátnője. A politikus lapnak úgy fogalmazott:  Igen, meg akarták erőszakolni a páromat, az élettársamat!

Most nem

A Budapesten április 3-án az ellenzék színeiben egyedüliként elbukó alelnök szerint fura, hogy őt nem hívták meg a buliba. „Hiába kértem előzőleg, hogy jelen lehessek az összejövetelen, a válasz az volt, most nem, majd később.” A történteket állítólag a hölgy azonnal jelezte párjának, ő pedig később a parlamentben a pártelnöknek is szólt.

A pártelnök a politikát sejti

Jakab Péter pártelnök a Facebookon annyit reagált, hogy szombaton lesz a Jobbik tisztújítása, ezért pattanhatott ki ez az ügy.

A poszt

Leleplezés

A feltételezett támadót egy volt jobbikos politikus, az immár a Mi Hazánk Mozgalom tagja, Apáti István „leplezte” le. A jogász a közösségi oldalán azt a kérdést tette fel: „Kocsord csúfosan megbukott egykori polgármesterének, Földi Istvánnak mi köze van a történtekhez”?

Disznóvágás

Földi Istvén szintén a Blikknek azt mondta: Megjelentem azon a disznóvágáson, magánrendezvény volt. Két dolgot biztosan mondhatok, bűncselekményt nem követtem el és senkivel nem erőszakoskodtam, aki egyébként családapa.

Van feljelentés

A Legfőbb Ügyészség közölte: a feljelentés megérkezett hozzájuk, jelenleg tanulmányozzák az abban foglaltakat, később dől el, indul-e nyomozás.

Címlapfotó: Szilágyi György Facebook-oldala.