Bianka veszélyeztetett terhesként kórházban fekszik, és könnyen lehet, hogy a kisbaba érkezéséig már ott is marad. A 21 éves nő üzent az elhunyt családjának.

Így történt a baleset

Drámai sorsa van annak az édesanyának, Biankának, aki túlélte a két halálos áldozattal járó berhidai balesetet. Bianka édesanyja megkérte egyik családi barátjukat, Gábort, hogy autóval vigye el a 21 éves lányt Pétfürdőre, mert az asszony egyik, Down-szindrómás és szívbeteg gyermeke számára a közelben csak ott lehet megfelelő gyógyszert beszerezni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Frontális ütközés

Ahogy írtunk róla, a 39 éves férfi készségesen vállalta a fuvart, ám menet közben Berhida közelében frontálisan ütköztek egy szemből érkező autóval. A két sofőr életét vesztette, Biankát súlyos sérülésekkel kórházba szállították

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Valódi csoda

A Bors elérte a kismamát, aki isteni csodának tartja, hogy ő és a baba is túlélte a balesetet. „Éppen ma tudtam meg, hogy a babám kislány lesz. Nem értem, hogy élhettük túl mindketten, biztos Isten vigyázott ránk. Van egy hároméves kislányom is, neki még szüksége van rám” – mondta a kismama, aki nem tudja, mikor engedik ki a kórházból.

Fel fog épülni

„Több sérülést is szenvedtem, de úgy tűnik, azokból felépülök. Lehet, hogy veszélyeztetett terhesként már egészen a szülésig itt kell maradnom” – magyarázta a méhnyakrákban szenvedő lány. Bianka őszintén sajnálja Gábort. Sokat gondol rá, de a balesetre egyáltalán nem emlékszik.

Új életet kapott

„Mindig biztonságosan vezetett. A családjának csak annyit tudok üzenni, hogy nagyon sajnálom: nem én tehetek a tragédiáról, de az Úrnak hálás vagyok, hogy kaptam egy új életet. A helyszínen én is meghaltam, de visszajöttem. A barátunk elvesztését nem tudom feldolgozni. Sok a rosszakaróm, de még nekik sem kívánom, amit én mostanában átélek” – fejezte be a fiatal nő.

Hazafelé tartott

A kék Suzukit egy 43 éves várpalotai férfi vezette. Hazafelé tartott, és eddig ismeretlen okból áttért a szemben lévő sávba, és összeütközött azzal a személygépkocsival, amit egy 39 éves papkeszi férfi vezetett. Az autók megpördültek és az árokba csapódtak.

A roncsba szorultak

A személygépkocsikon szinte egyetlen ép elem sem maradt. Mindkét sofőr a roncsba szorult, a tűzoltók szabadították ki őket, majd a mentők próbálták megmenteni az életüket, de olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy nem lehetett rajtuk segíteni.

Rendőrök vigyáztak a családra

„Mi semmiről sem tehetünk” – mondta a Tények riportjában az egyik családtag. Az éjszaka ettől függetlenül rendőrök vigyáztak a családra, tartva az esetleges bosszútól.

Félárván maradt gyermekek

A vétkes sofőr felesége rosszul lett, amikor megtudta, mi történt. Kórháza kellett vinni. A családnak egy 6 éves gyermeke maradt félárván a baleset következtében. A másik kocsit vezető férfi két gyereket hagyott árván. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó