A 27 éves férfi szeretett volna átmenni az út túloldalára, amikor megtörtént a baj.

Péntek éjszaka történt

Nyírbátorban történt az a szörnyű baleset, amely során egy 26 éves férfi egy 27 éves fiatalembert ütött el. Utólag szembesült vele a gázoló, hogy az áldozat az egyik legjobb barátja volt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A gázoló kiszállt, hogy segítsen a bajba jutott férfinak

Miután a baleset megtörtént, a balesetet okozó sofőr azt tette, ami a kötelessége. Megállt, majd a bajba jutotthoz sietett. Ekkor eszmélt rá arra, hogy egy közeli ismerősét ütötte el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hatalmas erejű volt az ütközés

Az áldozat valamint a holmijai métereket repültek, derült ki a Tények riportjából. A szerencsétlenül járt férfi egyik cipőjét egy kocsma tetején találták meg. A többi holmija szanaszét hevert az út mentén a fűben.

A gázoló éppen versenyzett valakivel

A balesetet okozó személy egy másik autóval versenyzett éppen a TV2 információi szerint, ekkor következett be a szörnyű eset. Éppen hazafelé sátált az áldozat a helyiek szerint. Kiderült, miért akart átmenni éppen ott a férfi a túloldalra.

Építik a járdát

A riportban látszik, hogy az út egyik oldalán a járda közlekedésre alkalmatlan állapotban van, éppen építés alatt áll. Mindezek miatt az áldozat szerette volna útját a túloldalon folytatni, mondta el a TV2 számára az elgázolt férfi egyik név nélkül nyilatkozó ismerőse.

Ezt mondta a rendőrség sajtóreferense

“A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautóval közlekedő 26 éves járművezető az előtte haladó gépkocsi előzése közben elütött egy gyalogosan közlekedő férfit, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a nyírbátori rendőrkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja” – mondta el a TV2 számára Hrenkó Péter, a vármegyei RFK sajtóreferense.

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba az áldozatot

Az elgázolt férfit a mentők rendkívül súlyos állapotban vitték el. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, medencéje, koponyája illetve végtagjai is sérültek, mondta el Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Traumatológiai osztályra szállították.

Ezen a településen történt a baleset

Kritikus az állapota

Szombaton délután nagy erőkkel küzdöttek az orvosok az életéért. Ezek a legutolsó információi a TV2-nek a férfi állapotáról. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A TV2 riportja a balesetről

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív