Egy fiatal motoros férfi sérült meg súlyosan egy balesetben Törökbálint belterületén pénteken délután. Egy 3-as BMW sofőrje valószínűleg nem nézett a visszapillantó tükörbe, mielőtt kanyarodni kezdett, és belecsapódott a motorral érkező férfi. A szerencsétlenül járt motoros súlyosan megsérült, mentő vitte kórházba. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült fotókat.

Nem nézett tükörbe

A Bajcsy-Zsilinszky úton haladt egy 3-as BMW az M7-es autópálya felől a Géza fejedelem útja felé. Egy szegedi férfi vezette, aki elképzelhető, hogy helyismeret híján elkeveredett kicsit, ezért meg akart fordulni, avagy a motorosbolt parkolójába akart bekanyarodni, de az biztos, hogy nem nézett a visszapillantó tükörbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Belecsapódott a személygépkocsiba

Vele párhuzamosan ugyanis egy szintén BMW típusú motorkerékpár érkezett, amelynek vezetője már nem tudta kikerülni a hirtelen elé kanyarodó autót és annak bal elejébe csapódott, majd járművével felborult.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kigyulladt a motor

A motoros az úttestre zuhant, a motor pedig kigyulladt, a tüzet a motoros bolt dolgozói oltották el, akik a baleset láttán kiszaladtak az üzletből. A motort vezető fiatalember súlyosan sérült, őt a mentők kórházba szállították. A balesetet okozó sofőr nem sérült meg, sőt, a BMW-je is mozgásképes maradt.

Forgalmi fennakadás

A Bajcsy-Zsilinszky utat a baleset miatt teljesen lezárták, a 88A, a 172-es, a 173-as és a 272-es autóbusz egy órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette a Vasút utca, a Jókai Mór utca és a Deák Ferenc utca megállókat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK