Az M0-áson Dunaharasztinál van egy 20 perces dugós szakasz és az M1-es Biatorbágy környéki részén lassulhat a közlekedés, azonban az agglomeráció útjai kiválóan járhatók, cikkünk megjelenésekor balesetről sem kaptunk hírt. Ezt a különleges pillanatot érdemes feljegyezni.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es felé Dunaharaszti térségében az M51-es csomópontnál lelassul az előrejutás, 25-30 perccel növelve a menetidőt.

Láthatóan még nem kezdődött el az iskola, mert az M0-áson az M5-ös autópálya felé folyamatosan, fennakadások nélkül lehet autózni.

Az M1-es autópályán a Biatorbágy és Tatabánya között kiépített terelésekben cikkünk megjelenésekor mindkét irányban jó tempóban lehet haladni. Ez is különleges dolog!

A Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 17-es km-nél napközben karbantartási munka miatti sávzárások lassítják a forgalmat, torlódás lehet.

Nincs dugó az M2-esen, a 10-esen és a Szentendrei út is jól járható. Élvezzük a nyár utolsó napjait, hiszen hétfőn kezdődik a tanév, biztosan óriási dugók lesznek.

Kiemelt kép: M0-ás – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu