A nő éppen lecseréltette a zárat egy lakatossal, amikor megérkezett a férfi. Összevesztek, a volt barát nekiment a nőnek, az éppen ott lévő záras mester próbálta szétválasztani őket, de a dühös férfi megszúrta a nőt egy késsel.

A rendőrség számára rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 3-án 19 óra 45 perc körül egy férfi, volt barátnője 11. kerületi Menyecske utcai lakásához ment.

A nő a férfit a lakásba beengedte, de ezt követően szóváltásba keveredtek. A férfi érkezését megelőzően a lakásban tartózkodott egy lakatos is, aki a nő kérésére éppen a bejárati ajtó zárját cserélte le.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A férfi a nőt ütni kezdte, ekkor azonban a szakember a nő védelmére kelt, de ennek ellenére a támadónak így is sikerült a nőt egy késsel többször megszúrnia, majd elmenekült.

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói a 38 éves budapesti M. Andrást fél órán belül Budapesten, az 5. kerületben egy Akadémia utcai lakásban elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói M. Andrást emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Kiemelt kép: a késelő férfi letartóztatása – Forrás: Police.hu