A gyanú szerint külön lakást bérelt drogbizniszükhöz az a fiatal pár, akiket a 13. kerületben fogtak el a fővárosi rendőrök. 100 millió forint értékű „árut” foglaltak le.

Házkutatást tartottak

Házkutatást tartott a rendőrség egy újlipótvárosi lakásban, mivel tudomásukra jutott, hogy az ingatlanban nagy mennyiségű kábítószer található.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Droglerakatot találtak

Az október 8-án tartott akció során a nyomozók csaknem 28 kilogramm marihuánát, 6 kilogramm amfetamint, 1 kilogramm kokaint és másfél kilogramm MDMA-t, továbbá kábítószer előállításához, adagolásához és értékesítéséhez használt eszközöket – többek között egy présgépet is – találtak és foglaltak le.

Bérelt lakásban tartották a drogot

A kábítószert a gyanú szerint a 33 éves K. Viktor párjával közösen árulta. Kiderült, hogy K. Viktor és a 34 éves F. Claudia nem a társasházi lakásában laktak, azt csak a közös drogbizniszük miatt bérelték azt.

Az utcán kapták el őket

A feltételezett elkövetőket a rendőrök akkor fogták el, amikor autójukkal a társasházhoz érkeztek. A gépkocsit a rendőrök megállították és a párost elfogták.

Letartóztatták a fiatal párt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói K. Viktort és F. Claudiát kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság október 11-én elrendelt.

NE HAGYD KI!

Videó az elfogásukról

A police.hu közétett egy videót arról, hogy hogyan fogták el a drogterjesztőket.

Kiemelt kép: részlet a videóból – Forrás: police.hu