A helyi rendőrök kivételesen kellemes meglepetés okozói voltak Fóton. Egy kisfiúnak ők voltak a szülinapi ajándékai. Az 5 éves Andris ugyanis rendőr szeretne lenni, az anyukája pedig megszervezte a különös találkozót.

Andris már most egy igen elhivatott óvodás. Konkrét célokkal éli mindennapjait, szeme előtt ugyanis nem más lebeg, mint az, hogy ha nagy lesz, rendőrnek áll.

Elsősorban a légirendészet iránt érez erős vonzalmat, de mindent szeret, ami rendőrös. Hogyan tudtak volna ellenállni édesanyja kérésének a fóti kollégák? – írják a rendőrség hivatalos oldalán.

Nem is akartak ellenállni az anyuka kérésének, ezért teljes titokban szervezett meglepetéssel nagy örömet szereztek a kisfiúnak.

Andris gyanútlanul jött ki édesanyjával az óvodából, amikor meglátta az ott álló rendőrautót, mellette az egyenruhásokat, akik ráadásul egy kis ajándékcsomaggal is kedveskedtek neki, nagyon boldog volt.

Ezt követően a fóti rendőrök még egy villogó-autós körre is elvitték a kisfiút és arra számítanak, hogy 15 év múlva akár kollégájuk is lehet majd Andris.

Fotók: police.hu