Valentin-nap estéjén a fiatal hölgy leparkolt a luxi BMW-vel, de nem kapcsolta üresbe és véletlenül a gázra taposott. Az autó megugrott, több járművet összetört és néhány zöld járdaoszlopot is kidöntött a belvárosban. Nem ez az első ilyen eset. Nyárom egy benzinkút shopjába hajtott be egy BMW-s nő, előtte pedig az Aldi parkoklóban egy fára tekeredett a BMW-jével fel egy hölgy. Nehéz az élet egy autómata sebváltós BMW-vel, mutatjuk a képeket.

Pocsékra sikerült Valentin-nap

Egy fiatal hölgy számára elég rosszul végződőtt a Valentin-nap a pesti Belvárosban. A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint hétfő este a BMW-jével bekanyarodott a 8. kerületi Gyulai Pál utcába, majd félreállt valamiért egy nyilvános parkoló behajtójához. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beugratott a parkoló autók közé

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Rálépett a gázra

Ezzel nem is lett volna probléma, de megállás után az automata váltót elfelejtette parkoló pozícióba tenni. Ebből akkor lett kalamajka, amikor hátranyúlt a hátsó ülésre, és közben véletlenül rálépett a gázpedálra.

Kis sérülés, drága javítás a BMW-n

Elszabadult a BMW

A BMW nekilódult, először az előtte parkoló Volkswagen Golfnak ütközött, majd kitört három zöld terelőoszlopot, a járdára hajtott, és nekicsapódott a Golf előtt álló Renault Clionak is.

Egymás után törtek az autók

Feszülten várta a rendőröket

Nagy szerencse, hogy a járdán nem tartózkodott gyalogos, mert itt általában jelentős forgalom van a járdákon. A BMW vezetőnője elismerte, hogy hibázott, de szerencsére nem sérült meg az ütközések során, hiszen nem nagy sebességgel következtek be, viszont igen feszülten várta a rendőröket.

Sajátosra sikerült parkolás

Kitolattak vele

A balesethez a fővárosi tűzoltók is kivonultak, de végül nem volt szükség a beavatkozásukra, a BMW ugyanis mozgásképes maradt, ki tudtak tolatni vele szorult helyzetéből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hasonló baleset

Tavaly nyáron hasonló baleset történt. Belehajtott az M1-M7-es bevezetőn lévő OMV benzinkút shopjába a BMW-jével egy 50 év körüli asszony. Később kiderült, hogy kicsit piált és rossz fokozatba kapcsolta az automata váltót.

BMW a shopban

MT/Mihádák Zoltán

Rossz irányba kapcsoltak

Ugyanez történt egy fekete BMW-vel is a 3. kerületben is, ott is egy hölgy volt a sofőr és csúnya vége lett a rossz irányba kapcsolásnak. Tapasztalatlan sofőrök számára kész rémálom az automata váltó.

Fának csapódott BMW

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu/GK