Az OTP Bank vezérének elege lett abból, hogy csalók élnek vissza a nevével. Sajtónyilatkozatot adott ki és büntetőjogi lépéseket tett.

Mesés befektetés

Kamu hirdetések árasztották el az internetes oldalakat, melyben Csányi Sándor, az OTP Bank milliárdos vezérének a legújabb befektetéséről írnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Álhírek

A hirdetésekkel valójában a felhasználókat akarják csőbe húzni. Ha már rákattintottak a hirdetésre, egy olyan oldalra jutnak, ahol álhírek olvashatók Csányival kapcsolatban.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Fantasztikus ajánlatok

Mivel a kriptopénzeknek nagy hájpjuk van mostanában, sokan azzal próbálnak kisbefektetőket szerezni, hogy fantasztikus ajánlatokkal bombázzák őket.

Hihetetlenül hatékony

Az hirdetésekben általában valamilyen hihetetlenül hatékony pénzkereseti lehetőséget kínálnak. Az oldal felépítése pedig úgy van kialakítva, hogy az olvasót a pénztárcájának a megnyitása felé terelje.

Mészáros Lőrinc is jól pörög a neten

Nem csak Csányi Sándorral akarnak eladni ilyen termékeket. A másik milliárdosról, Mészáros Lőrincről is keringenek kamuhirdetések a neten, láthatóan az ő neve is sok klikkelést hoz a kamuhirdetőknek.

Elege lett Csányi Sándornak

Az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának, Csányi Sándornak most elege lett abból, hogy az ő nevét és fotóit is felhasználják gyanútlan és hiszékeny emberek megkárosítására, valószínűtlen hozammal kecsegtető, befeketésnek álcázott ígéretekkel adataik és pénzük megszerzésére.

Büntetőjogi lépések

Ezért Csányi Sándor nyilatkozatot adott ki, miszerint soha és semmilyen médiumnak nem nyilatkozott kriptovalutás pénzkereseti lehetőségről, így a leghatározottabban elhatárolódik minden ilyen közléstől. A bankvezető, aki fokozott óvatosságra int az ilyen átverési kísérletek kivédése érdekében, megtette a csalókkal szemben a szükséges büntetőjogi lépéseket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon dühös lehetett Csányi Sándor

Az OTP Bankról legutóbb novemberben írtunk, amikor több szolgáltatásuk is leállt náhány óra alatt. Többen is jelezték, hogy nem tudnak interneten bankolni, nem férnek hozzá a számlájukhoz.

Csalók jelentkeztek a bank nevében

Szeptemberben arról írtunk, hogy riadó-híradót fújt az OTP Bank. Akkor arról tájékoztatták az ügyfeleiket, hogy a bank nevében sorra csapják be az embereket a rafkós csalók.

A pénz kellett nekik

Magukat az OTP Bank ügyintézőinek kiadva próbálták az adathalászok a gyanútlan ügyfelektől megszerezni banki adataikat, majd ezek segítségével a pénzüket.

Kiosztották a milliárdos bankvezért

A bankvezérről augusztus végén írtuk meg, hogy a kormánypárti publicista, Bayer Zsolt kiosztotta, amiért Csányi focimeccsre hívta az ellenzék két meghatározó politikusát, Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást. Ide kapcsolódik: Karácsony Gergely miatt nekiment az OTP milliárdos elnökének, Csányi Sándornak a jobboldali megmondóember Bayer Zsolt

260 milliót lopott a milliárdostól

Ahogy azt az elsők között itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon megírtuk 260 millió forintot sikkasztott el az OTP egyik régióvezetője, F. Balázs, aki még az otthoni bevásárlást is a bank pénzéből intézte. 

Tetemes számla

A Csányi Sándor milliárdos bankvezért lehúzó 19 vádlott között menő borászok és luxuséttermek vezetői is vannak, akiknél a férfi a bank pénzén mulatozott, majd visszakérte a részét a kifizetett tetemes számlából. 

Belső vizsgálat során bukott le

Az OTP Bank szerkesztőségünknek küldött közleményében leszögezik: „F. Balázs sikkasztási ügyére az OTP Bank belső vizsgálata derített fényt és a pénzintézet tett büntetőfeljelentést korábbi alkalmazottjával szemben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csányi Sándor – BPK-montázs