Dunaharasztiban a kert hátsó részében dolgozott az idős házaspár, amikor három besurranó tolvaj kinézte őket az utcáról. Látták, hogy otthon vannak és amikor nem figyeltek, besurranhatnak a házba. A hölgy másnap vette észre, hogy meglopták őket. Egy videókamera rögzítette a behatolást, a felvételt a cikkünk alján lehet megnézni.

Eszükbe sem jutott, hogy kirabolhatják őket

Egy szép napsütéses szerdai napon a nagymama és a nagypapa a kertben dolgoztak. Kötözték a paradicsomot, gazolták a zöldborsót, fel sem vetődött bennük, hogy Dunaharasztiban a Mindszenty József utcában észrevétlenül kirabolják őket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kinézték őket

Amíg ők a kertben foglalatoskodtak három pofátlan besurranó tolvaj kinézte őket az utcáról. Látták, hogy otthon vannak, ezért feltételezték, hogy nyitva van a ház ajtaja. Jól gondolták, hiszen kevesen zárják kulcsra az ajtókat akkor, amikor a saját udvarukban vannak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Besurrantak a házba

A három férfi átugrott a kerítésen és óvatosan, leskelődve beosont a házba. Észrevétlenül átkutatták az idős házaspár otthonát, gyorsan megtalálták a dugipénzt és leléptek. Nem gondolták, hogy a besurranásról videó készült.

Semmit sem vettek észre

Az idős házaspár a bűncselekmény napján semmi gyanúsat sem vett észre, hiszen a három férfi óvatosan kutatta át a házat, nem hagytak maguk után rendetlenséget.

Másnap derült ki a lopás

A nagymama másnap szeretett volna kivenni pénzt arról a helyről, ahová eldugta és megdöbbenve látta, hogy egy fillér sincs a dugi helyen, minden pénzüket ellopták. Eszükbe jutott, hogy egy videókamera figyeli a bejáratot, visszatekerték a videót és megdöbbentek.

Felvett őket a biztonsági kamera

Elképedve látták, hogy három férfi, kihasználva az ő gyanútlanságukat, észrevétlenül besettenkedett az otthonukba és ellopta a pénzüket. Az idős házaspár ezt követően fordult a rendőrséghez és a BudaPestkörnyéke.hu hírportál szerkesztőségéhez.

Itt a három besurranóról készült felvétel

Keresi őket a rendőrség

A rendőrség időközben kiadta a besurranókról készült fotókat, jelenleg a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

Aki felismeri őket szóljon a zsaruknak

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképen látható ismeretlen személyeket vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó a besurranókról

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból