Egy akkumulátorok és pirotechnikai eszközök tárolására használt raktár gyulladt ki Csepelen, a Színesfém utcában hétfőn hajnalban. Ha az utolsó pillanatban nem avatkoznak be a tűzoltók, a levegőbe repülhetett volna a környék.

Egy akkumulátorok és pirotechnikai eszközök tárolására használt raktár gyulladt ki Csepelen, a Színesfém utcában hétfőn hajnalban.

A raktárépület földszinti része égett, ahol akkumulátorokat tároltak. A tűzhöz a budapesti tűzoltók több kerületből, nagy erőkkel vonultak – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekes: Bravó Szigetszentmiklós! Fantasztikus összefogással segítettek a háztűzben mindenüket elvesztett családon

Már a kiérkezésükkor hallani lehetett az épületben folyamatosan felrobbanó akkumulátorok hangját, a gyors és szakszerű tűzoltásnak köszönhetően pedig sikerült megakadályozni, hogy a lángok továbbterjedjenek a pinceszintre, ahol a pirotechnikai eszközöket tárolták – így robbanás nem történt.

A bevetésről videó készült, ezt alább lehet megnézni.

Ez is érdekelhet: Az égő ház liftjébe ragadt egy férfi Budapesten: a tűzoltók mentették ki

Kiemelt kép: részlet a videóból