A Budakeszi arborétumba legjobb pénteken ellátogatni. Este kellemes szórakozást kínál a Mézesvölgyi Nyár premierje Veresegyházon, a Sörgyári capriccio. Városlakó játékos kedvűek a Tranzitban kalandos kvízjátékkal üthetik el az estét.

Arborétum Budakeszi határában

A Budakeszi Arborétum a nyugalom egy kis szigete a zsibongó nagyváros mellett. Az itt eltöltött nyugodt séták mellett a folyamatosan fejlődő, eszközrendszerében bővülő játszótér, valamint a színes programok kínálnak lehetőséget az aktív kikapcsolódásra.

Csodálatos fák árnyában

Kép forrása: budakesziarboretum.hu

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Az egész családnak feltöltődés

Az erdei tóban őshonos mocsári teknősök élnek, az állatsimogató területén pedig kis madárházban figyelhetőek meg kacagó gerlék és fürjek, ezzel is elősegítve a szemléltető oktatást, ami az arborétum fontos tevékenységei közé tartozik. Az arborétum péntektől vasárnapig áll a látogatók számára nyitva.

Sörgyári Capriccio Veresegyházon

A Mézesvölgyi Nyár pénteki programjában a Sörgyári Capriccio kerül műsorra. Bohumil Hrabal regényéből készült darabot a Veres 1 színház művészei adják elő.

Nyári premier

Sajátos hangulatban

A szöveg nem szorítkozik  az alapműre, felhasznál elemeket, motívumokat más Hrabal-kötetekből is (Őfelsége pincére voltam, A szép hentesné, Véres történetek és legendák stb.). Hangbejátszás mellett (a játszó személyek képzettségének megfelelő) élő zene adja vissza Hrabal világának sajátos hangulatát.

Ismerkedős kvízest a Tranzitban

Péntek este ismerkedős kvízesttel vár a Bartók Boulevard Quizzone. Nem csak párkeresőknek, barátkozásra, kapcsolatépítésre vágyók is jelentkezhetnek a kalandjátékra. A játék 6 blokkja során 6 különböző csapatban, különböző csapattársakkal fognak játszani a résztvevők, és a végén a nyertes megvendégelheti a nyereményével a legkedvesebb csapattársait.

Ahol a kultúra és az ember találkozik

Kép forrása: Facebook/tranzit

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/veres1szinhaztarsulat