Drámai baleset történt a 18. kerületben az Üllői úton, ahol egy autó és egy busz karambolozott. Információink szerint legalább 12 sérültje van a balesetnek. Rengeteg mentő van a helyszínen, egy sérültet fesztítővágóval tudtak csak kiemelni a roncsból. A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a balesetet okozó autós tudatmódosító szer hatás alatt állhatott, vélhetően drogozott.

Sok mentő van a helyszínen

Súlyos baleset történt az Üllői út és Haladás utca kereszteződésénél, egy busz ütközött egy autóval. Az első információk szerint tizenketten sérültek meg, egy ember súlyosan. Sok mentő és mentőegység van a helyszínen. Információink szerint az ezüst autó jobbról, a Petőfi utcából jött, a busz pedig az Üllői úton kifelé, a Béke tér felé haladt. Az autó megpördült és egy Opel Corsának ütközött. Úgy tudjuk, hogy a balesetet okozó autós a piroson ment át, túl gyorsan hajtott, tudatmódosító szert használt és egy forgalomból kivont járművel közlekedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Keresztbe állt a busz

Forrás: Facebook/Bp18

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

16 óra körül történt

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset a 18. kerületben történt, az Üllői út és a Szarvas csárda tér kereszteződésében ma délután 16 óra körül.

Rengeteg mentő érkezett

Forrás: Facebook/Bp18

Lezárták az Üllői utat

Többen megsérültek, ellátásuk és a műszaki mentés folyamatban van. A rendőrök az Üllői utat a Petőfi utca és a Garay  utca között lezárták, a járműveket a párhuzamos utcákra terelik. Az arra közlekedőktől fokozott körültekintést kér a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Feszítővágóval emelik ki az autó sofőrjét

Forrás: Facebook/Bp18

Teljesen keresztbe állt a busz

Forrás: Facebook/Bp18

Itt az összes fotó megnézhető

Kiemelt kép forrása: Facebook/Bp18